1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Christian Cardoso’yu Transfer Gündemine Aldı

Fenerbahçe, Christian Cardoso’yu Transfer Gündemine Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Christian Cardoso ile İlgileniyor

Fenerbahçe, Christian Cardoso ile İlgileniyor

Orta sahasına derinlik kazandırmak isteyen Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu Christian Cardoso’yu transfer gündemine aldı. Sarı-lacivertli yönetim, bu transferi kısa süre içinde tamamlamayı hedefliyor.

Fenerbahçe’nin transfer komitesi, Athletico Paranaense forması giyen 23 yaşındaki genç yetenek Christian Cardoso’yu, orta saha rotasını güçlendirmek amacıyla listesine ekledi. Cardoso, futbol kariyerine Brezilya’nın Athletico Paranaense takımında devam ediyor ve Fenerbahçe’ye katılmaya sıcak bakıyor.

Fred’in Yedeği Olacak

Fenerbahçe, Cardoso’yu kadrosuna katmayı planlarken, onu tecrübeli orta saha oyuncusu Fred’in yedeği olarak kullanmayı düşünüyor. Bu durum, Cardoso’nun gelişimi açısından da büyük bir fırsat sunacak. Ayrıca, geçtiğimiz ocak ayında Cardoso ile Trabzonspor’un da ilgilendiği belirtilmişti.

Piyasa Değeri 7 Milyon Euro

Christian Cardoso’nun, Brezilya ekibi Athletico Paranaense ile 31 Aralık 2025 tarihine kadar geçerli bir sözleşmesi bulunuyor. Transfermarkt verilerine göre, genç oyuncunun piyasa değeri 7 milyon euro olarak belirlenmiş. Geçtiğimiz sezon boyunca 34 karşılaşmada forma giyen Cardoso, 3 gol atarken, 3 de asist yaparak takımına önemli katkılarda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe, Christian Cardoso’yu Transfer Gündemine Aldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin