1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a Saldırı: Suç Duyurusu Yapıldı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a Saldırı: Suç Duyurusu Yapıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi

Haber Merkezi

Süper Lig’in ikinci haftasında Göztepe, konuk ettiği Fenerbahçe karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Maçın devre arasında Fenerbahçe Başkanına, Ali Koç’a yapılan saldırı sonrası Fenerbahçe, resmi sosyal medya hesaplarından sert bir açıklama yaptı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Kulüp, saldırgan ve ihmali olan yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu vurguladı. Fenerbahçe’den yapılan açıklama ise şu şekilde:

Futbol Takımımızın ligin 2. haftasında Göztepe ile oynadığı müsabakanın devre arasında; stada hala alınmayan ve biber gazına maruz kalan taraftarlarımızın yaşadığı mağduriyetin çözümü için yöneticilerimiz dışarıda yetkililerle görüşmeler yaparken, Başkanımız Ali Y. Koç ve Genel Sekreterimiz Burak Kızılhan, taraftarlarımızın bulunduğu tribüne gelerek yetkililerle diyalog kurmuşlardır.

Devamında, taraftarımızın stada girişi ve olayların yatışmasıyla birlikte Başkanımız ve Genel Sekreterimiz yerlerine dönerken, hiçbir sebep olmaksızın Göztepe akreditasyon kartına sahip bir ‘futbol teröristi’ tarafından başkanımıza arkadan fiili bir saldırı gerçekleştirilmiştir.

Yaşanan bu menfur saldırının ardından, yetkililer tarafından ilgili kişinin spor şubesinde ifade vermek üzere alındığı belirtilse de, şahsın maçın geri kalanını akreditasyon kartıyla takip etmeye devam ettiği ve hakkında herhangi bir işlem yapılmadığı öğrenilmiştir. Ayrıca, bu şahsın elini kolunu sallayarak ve kıyafetini değiştirmiş bir şekilde stadyumdan ayrıldığı, bir gazetecinin dikkatli gözleri sayesinde kamuoyuna yansımıştır.

Ülkemizde yıllardır uygulanan 6222 sayılı yasa gereği, en ufak taşkınlıklarda ilgili kişiler hakkında derhal işlemler yapıldığı ve tedbirlerin alındığı herkesin malumuyken, Göztepe akreditasyon kartlı bu şahsın ayrıcalığının kaynağı nedir?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a Saldırı: Suç Duyurusu Yapıldı

Milyonların gözü önünde suç işlemekten çekinmeyen ve hakkında hiçbir işlem yapılmadan elini kolunu sallayarak stattan ayrılan bu şahsa bu cesareti kimler vermektedir?

Başkanımız Ali Y. Koç, futbol teröristi bu şahıs başta olmak üzere ihmali olan tüm yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunmuş olup, süreç hassasiyetle takip edilecektir.

Ayrıca, ilgili maçın öncesi, sırası ve sonrasında taraftarımıza yaşatılanlarla ilgili gereken tüm adımları atacağımızı kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

Kamuoyuna duyurulur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a Saldırı: Suç Duyurusu Yapıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin