1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Alanyaspor’u 3-0 ile Geçti

Fenerbahçe, Alanyaspor’u 3-0 ile Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Alanyaspor’u 3-0 Mağlup Etti

Haber Merkezi – Süper Lig’in 4’üncü haftasında Fenerbahçe, evinde Alanyaspor’u 3-0’lık bir skorla yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Sarı-lacivertli ekibin gollerini Tadic (2) ve Dzeko kaydetti. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe puanını 10’a yükseltirken, Alanyaspor 2 puanda kaldı.

Mourinho’nun Maç Sonu Değerlendirmeleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Alanyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamalarda dikkat çekici ifadeler kullandı.

“HERKES GİBİ BUGÜNÜ SAYGIYLA KUTLUYORUM”

Mourinho, sözlerine şöyle başladı: “Ben de herkes gibi bugünü saygıyla kutluyorum. Türk halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Bizler, Türk olmayanlar da bu özel günde saygıyla duruyoruz. Galibiyeti hak ettik. Ancak ikinci yarının ilk 15 dakikasından pek memnun kalmadım. İlk yarıda gösterdiğimiz baskıyı sürdüremeyeceğimizi biliyordum. Topu tutmayı seven bir takıma karşı bu düşüşü yaşarsanız, onlara hayatta kalma şansı vermiş olursunuz. Ancak ikinci golü bulduktan sonra maçı kontrol altına aldık.”

“MAÇI İLK YARIDA BİTİREBİLİRDİK”

Portekizli teknik adam, devamında şunları söyledi: “Bu takımın taktiksel futbol kültüründe ciddi bir gelişim gösterdiğini düşünüyorum. Başakşehir maçında rakibimizi izlerken, oyun kurma ve topu tutma konusundaki becerilerini çok iyi gözlemledim. Hafta boyunca bu baskıyı geliştirmek için çalıştık. Savunma hattında adam adama oynamak zorundaydık. İlk yarıda daha fazla gol atamamış olmak üzücü, aslında maçın ilk yarıda sonuçlanması gerekiyordu.”

“MAÇTAN ÖNCE BANA TRANSFERLE İLGİLİ BİLGİ VERMEDİLER”

Mourinho, Sofyan Amrabat transferine dair açıklamalarda bulunarak, “Amrabat konusunda başkanımız ve direktörümüz benim nasıl biri olduğumu çok iyi biliyor. Maçtan önce transferle ilgili bana bilgi vermediler. Şimdi bana bu konuyu açıklayacaklar.” dedi.

“SAHADA ÇOK İYİ BİR HAKEM VARDI”

Ayrıca, maçın hakemi Mehmet Türkmen’e övgülerde bulunan Mourinho, “Önceki maçımız, hakem kararları açısından kritik bir mücadeleydi. Keyifle belirtmeliyim ki bugün sahada çok iyi bir hakem vardı. Sanırım ikinci sezonu. Gerçekten başarılı bir yönetim sergiledi.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe, Alanyaspor’u 3-0 ile Geçti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin