1. Haberler
  2. Gündem
  3. Fatih’te Sokak Köpekleri Saldırısı: Zihinsel Engelli Adam Hayatını Kaybetti

Fatih’te Sokak Köpekleri Saldırısı: Zihinsel Engelli Adam Hayatını Kaybetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz hafta İstanbul’un Fatih ilçesinde, sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 40 yaşındaki zihinsel engelli Ayhan Özçelik, trajik bir şekilde yaşamını yitirdi. Özçelik’in başıboş köpekler tarafından saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmesi, toplumda derin bir üzüntü ve tepki yarattı. Olayın ardından Fatih Belediyesi, Özçelik’in saldırıya uğradığı yer ve çevresindeki sokak köpeklerini toplama çalışmalarına başladı.

İlçede başıboş köpeklerin toplanma süreci devam ederken, sosyal medyada dikkat çeken bir video paylaşıldı. Videoda, dün gece saatlerinde yine Fatih’te belediye ekiplerinin sokak köpeklerini topladığı anlar yer alıyor.

ENGEL OLMAYA ÇALIŞTILAR, TEHDİT ETTİLER

Belediye ekipleri sokak köpeklerini toplarken, kendilerini hayvansever olarak tanıtan bir grup kişi, köpekleri toplayan araca engel olmaya çalıştı. Aracın içerisindeki belediye çalışanlarına bağıran bu şahıslar, durumu daha da ileri götürerek tehditlerde bulunmaya kalktı. O anlarda bir şahsın, “Bir daha bu araç buraya girmeyecek. Size son uyarım, buraya girmeyecek.” şeklindeki ifadeleri dikkat çekti.

Fatih'te Sokak Köpekleri Saldırısı: Zihinsel Engelli Adam Hayatını Kaybetti

Bu olay, hayvan hakları ile insan güvenliği arasında yaşanan çatışmanın ne denli karmaşık ve tartışmalı bir konu olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Her iki tarafın da haklarını savunma çabası, zaman zaman bu tür gerginliklere neden olabiliyor.

Fatih'te Sokak Köpekleri Saldırısı: Zihinsel Engelli Adam Hayatını Kaybetti

İşte o görüntüler…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fatih’te Sokak Köpekleri Saldırısı: Zihinsel Engelli Adam Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin