1. Haberler
  2. Spor
  3. Fatih Karagümrük’ün Bolu’daki İkinci Etap Hazırlıkları Başladı

Fatih Karagümrük’ün Bolu’daki İkinci Etap Hazırlıkları Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Karagümrük’ün İkinci Etap Hazırlıkları Bolu’da Başladı

Fatih Karagümrük'ün İkinci Etap Hazırlıkları Bolu'da Başladı

İHA Topuk Yaylası Tesisleri’nde birinci etap kampını başarıyla tamamlayan Fatih Karagümrük, ikinci etap hazırlıkları için Bolu’ya geçti. Takım, Gerede ilçesinde gerçekleştirdiği antrenmanlarla yeni sezon öncesi kondisyon ve strateji çalışmalarına hız verdi.

Kırmızı-siyahlı ekip, Teknik Direktör Şenol Can yönetiminde, yeni sezonda Süper Lig’e yeniden yükselme hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

“4-5 transfer daha yapıp sezona çok iyi bir şekilde başlamak istiyoruz”

1 Temmuz’da sezon hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Şenol Can, “13 günlük bir kamp dönemi geçirdik. Ardından takıma iki gün izin verdik. Şu anda ikinci kamp dönemindeyiz ve burada tempolu, coşkulu çift antrenmanlarla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hazırlık maçları da oynayarak, hem teknik hem de taktiksel yönde gelişim sağlamaya çalışıyoruz. Takımımıza çok önemli oyuncular katıldı; yabancı, yerli ve genç yetenekler aramıza katıldı. Ancak hala eksik bölgelerimiz var ve bu doğrultuda çalışmalarımız sürüyor.” dedi.

Can, sözlerine devam ederek, “Takımımıza uygun, bütçemize elveren ve bu lige uygun oyuncuları aramaya devam ediyoruz. 4-5 transfer daha yaparak, sezona en iyi şekilde başlamak istiyoruz.” şeklinde belirtti.

“Karagümrük semtinin ait olduğu Süper Lig’e geri döneceğiz”

Bu sezonun ligdeki zorluklarına dikkat çeken Can, “Gerçekten her takım çok güçlü. Şehir takımları ve şirket takımları var; her biri şampiyonluğa oynamak için mücadele ediyor. Yaklaşık 10 takım, şampiyonluk için iddialı. Bu ligdeki seyir zevki oldukça yüksek olacak. Herkes büyük bütçelerle iyi transferler yapıyor.” dedi.

Can, ligin başlama döneminin önemine de vurgu yaparak, “Lige nasıl başlarsan, öyle devam edersin ama ligin sonunu getirmek de çok kritik. İnşallah, hedefimiz Karagümrük olarak, tekrar Süper Lig’e yükselmek ve semtimize yakışır bir şekilde bu lige geri dönmek.” ifadelerini kullandı.

“Hepimiz çıkmak için tekrardan motiveyiz”

Karagümrük’ün yeni transferi, 35 yaşındaki tecrübeli stoper Papy Djilobodji ise, “Burada olduğum için çok mutluyum. Serkan hoca, Süleyman Başkan ve ekip beni harika karşıladı. Takım arkadaşlarımla da aram çok iyi. Burada tecrübemi katmaya ve kendimi göstermeye geldim. Hepimiz, çıkmak için motiveyiz ve ben kesinlikle motiveyim.” şeklinde konuştu.

Djilobodji, “Takım olarak herkes çok motive ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu sene, tekrar ait olduğumuz yere çıkmak için var gücümüzle çalışacağız. Burada çok hızlı bir şekilde adapte oldum ve tüm takım, çalışanlar ve futbolcular beni harika karşıladı.” diyerek, takım içindeki uyumun önemine değindi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fatih Karagümrük’ün Bolu’daki İkinci Etap Hazırlıkları Başladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin