1. Haberler
  2. Spor
  3. Eyüpspor ve Trabzonspor Maç Sonrası Değerlendirmeler

Eyüpspor ve Trabzonspor Maç Sonrası Değerlendirmeler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İHA Süper Lig’in 4. haftasında Eyüpspor, kendi sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Maçın sonucunda takımlar 0-0’lık eşitlikle sahadan ayrıldı. Müsabakanın ardından Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

“Umarım Bu Başarılara Önümüzdeki Haftalarda da Devam Ederiz”

Kulaksız, konuşmasına şu şekilde başladı: “106 yıllık köklü tarihimizde ilk kez Süper Lig’de mücadele etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün çok değerli bir rakip olan Trabzonspor ile karşılaştık. İlk 4 haftada topladığımız 8 puan bizim için oldukça tatmin edici. Sezon başında belirlediğimiz hedef, mütevazı bir kadro ile ligde kalıcı olmak ve mümkün olan en üst sıralara ulaşmaktı. Güzel bir futbol akşamı geçirdik ve umarım bu başarıları önümüzdeki haftalarda da sürdürebiliriz.”

“İmzaya Yakın 2-3 İsim Var”

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Fatih Kulaksız, şu ifadeleri kullandı: “Transfer çalışmalarımız hızla devam ediyor. Teknik direktör Arda hoca, teknik heyetimiz ve scout ekibimizle birlikte ortak bir çalışma yürütüyoruz. Geçtiğimiz hafta 6 numara pozisyonuna Jonjo Shelvey’i transfer ettik. Şu anda 2 stoper ve bir sağ bek transferi için yoğun çaba harcıyoruz. Sağ bek için 2-3 alternatifimiz mevcut ve imzaya yakın 2-3 isimle de görüşmelerimiz sürüyor. Trabzonspor maçının ardından transfer çalışmalarımızı gözden geçirmeyi planlıyorduk. Amacımız, potansiyelli bir genç stoper transfer etmektir.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eyüpspor ve Trabzonspor Maç Sonrası Değerlendirmeler
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin