1. Haberler
  2. Spor
  3. Eyüpspor, Süper Lig Tarihinde İlk Dış Saha Galibiyetini Aldı

Eyüpspor, Süper Lig Tarihinde İlk Dış Saha Galibiyetini Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyüpspor Tarih Yazdı

Eyüpspor Tarih Yazdı

Eyüpspor, Arda Turan yönetiminde Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Sivasspor’a konuk oldu. Sivas’ta gerçekleşen bu zorlu mücadelede İstanbul ekibi, sahadan 1-0 galip ayrılarak önemli bir başarıya imza attı. Bu sonuçla birlikte Eyüpspor, Süper Lig tarihinde ilk kez dış sahada bir maç kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

Eyüpspor, Süper Lig Tarihinde İlk Dış Saha Galibiyetini Aldı

Geçtiğimiz hafta da önemli bir ilki geride bırakan Eyüpspor, Bodrum FK’yı iç sahada mağlup ederek, Süper Lig’deki ilk 3 puanını kazanmıştı. Bu iki galibiyet, Arda Turan yönetimindeki takımın moral bulmasına ve yüksek bir motivasyonla devam etmesine yardımcı oldu.

7 PUANA YÜKSELDİ

Sivasspor deplasmanında elde edilen bu galibiyetle birlikte Eyüpspor’un puanı 7’ye yükseldi. Bu sonuç, İstanbul temsilcisi için Süper Lig’de maç fazlasıyla zirveye yükselme anlamına geliyor. Eyüpspor’un Süper Lig’de oynadığı 3 maçta aldığı skorlar ise şu şekilde kaydedildi:

  • Alanyaspor 1-1 Eyüpspor
  • Eyüpspor 4-1 Bodrum FK
  • Sivasspor 0-1 Eyüpspor

HAFTAYA RAKİP TRABZONSPOR

Eyüpspor, Sivasspor karşısında 1-0’lık galibiyetle birlikte bir diğer başarıya daha imza atmış oldu. İstanbul temsilcisi, tarihinde ilk kez bir Süper Lig maçında kalesinde gol görmeden sahayı tamamladı. Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, gelecek hafta Trabzonspor’u konuk ederek serisini sürdürmek istiyor.

Eyüpspor, Süper Lig Tarihinde İlk Dış Saha Galibiyetini Aldı

Öte yandan, Bülent Uygun yönetimindeki Sivasspor, Eyüpspor maçıyla birlikte bu sezon ilk kez bir maçtan puansız ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı. Kırmızı-beyazlılar, önümüzdeki hafta Beşiktaş’a konuk olarak bu durumu telafi etmeye çalışacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eyüpspor, Süper Lig Tarihinde İlk Dış Saha Galibiyetini Aldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin