1. Haberler
  2. Spor
  3. Eyüpspor, Sivasspor’u 1-0 Mağlup Etti

Eyüpspor, Sivasspor’u 1-0 Mağlup Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’de Eyüpspor, Sivasspor’u Yendi

Süper Lig'de Eyüpspor, Sivasspor'u Yendi

Haber Merkezi – Süper Lig’in 3. haftasında, Eyüpspor deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Arda Turan’ın teknik direktörlüğünü üstlendiği Eyüpspor, rakibini 1-0 mağlup ederek, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Bu önemli maçın ardından Sivasspor’un teknik direktörü Bülent Uygun, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bülent Uygun, “Öncelikle seyirciden rica ediyorum. Elimizdeki kadro yapısı, üç gün önce transfer ettiğimiz oyuncuların henüz hazır olmaması ve mevcut kadromuzla mücadele eden çocuklara destek vermek gerekiyor. Rakibin attığı mükemmel golün ardından biz de pozisyonları değerlendiremedik.” şeklinde konuştu.

Hakem Yönetimine Tepkiler

Hakem Yönetimine Tepkiler

Maçın hakem yönetimini eleştiren Uygun, “Maçın hakemi Zorbay Küçük, çok zayıf bir yönetim sergiledi. Önündeki top göbeğine çarpan bir topu bile veremedi, orta yapılırken yardımcı hakem 10 metre geride kaldı ve pozisyonu değerlendiremedi. Bu gerçekten kabul edilemez bir durum.” dedi.

Uygun, VAR sistemine de sert eleştirilerde bulunarak, “VAR’daki o kişinin durumu da oldukça sorunlu. Penaltı pozisyonunu ‘flu’ olarak değerlendirenler var. Vuruş yapıldıktan sonra topa temas etti. Bu nasıl bir yorumculuk? Evimizdeki sarı kartların hepsini bize verip, diğer takıma karşı tüm takdir haklarını onlara tanıyorsun. Gördüğünü veremiyorsun.” ifadelerini kullandı.

Takımın Durumu ve Gelecek Hedefler

Takımın Durumu ve Gelecek Hedefler

Bülent Uygun, takımlarının durumuna da dikkat çekerek, “Verdiğin her karar yanlış. Bir takımın oyun temposunu bulmasını engelliyorsun. Zaten kadromuz eksik. Sezona 8 tane ilk 11’de oynayabilecek genç çocukla başladık ve takviyeler yapmaya çalışıyoruz. Senin işin bu maçı doğru yönetmek. Zaten MHK, maçı değerlendirir ve VAR’daki iletişimlerinizi gözden geçirir.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eyüpspor, Sivasspor’u 1-0 Mağlup Etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin