1. Haberler
  2. Spor
  3. Eyüpspor – Bodrum FK Maç Özeti: 4-1

Eyüpspor – Bodrum FK Maç Özeti: 4-1

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig 2. Hafta: Eyüpspor – Bodrum FK Maç Özeti

Süper Lig 2. Hafta: Eyüpspor - Bodrum FK Maç Özeti

2023-2024 sezonunun Süper Lig 2. haftasında Eyüpspor, kendi sahasında Bodrum FK ile karşılaştı. Maç, ev sahibi ekip Eyüpspor’un 4-1’lik üstünlüğüyle sona erdi. Eyüpspor, bu galibiyetle puanını 4’e çıkararak ligdeki yerini sağlamlaştırdı.

Maçın gollerine bakıldığında, Eyüpspor’un ilk golü 46. dakikada Gianni Bruno’dan geldi. Bu gol, takımın ikinci yarıya moral bulmasını sağladı. Ardından, 55. dakikada Mame Thiam ile farkı ikiye çıkaran Eyüpspor, 86. dakikada Samu Saiz’in attığı golle durumu 3-0 yaptı. Maçın son dakikalarında, 90+5. dakikada Halil Akbunar’ın golüyle Eyüpspor skoru 4-1’e taşıdı. Bodrum FK’nın tek golü ise 30. dakikada Zdravko Dimitrov ile geldi.

Bodrum FK Puanla Tanışamadı

Bu sonuçla birlikte Bodrum FK, ligde henüz puanla tanışamamış oldu. Gelecek hafta Konyaspor’u ağırlayacak olan Bodrum FK, bu maçta ilk puanlarını kazanmayı hedefliyor. Öte yandan Eyüpspor, bir sonraki maçında Sivasspor deplasmanına gidecek ve orada da başarılı bir sonuç almak için mücadele edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eyüpspor – Bodrum FK Maç Özeti: 4-1
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin