Evli olan Güven Kıraç genç sevgilisiyle görüntülendi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarından mezun oldu. 1986 yılından beri birçok televizyon dizisi, reklam filmi ve sinema filminde rol alan, şimdilerde meslektaşı Erkan Can ile gezi programı yapan Güven Kıraç, özel hayatıyla gündeme geldi. Başak Kıraç’la uzun süredir evli olan oyuncu, esmer bir kadınla Beyoğlu Asmalımescit’te bir mekanda eğlendi.

ELİYLE MISIR YEDİRİP, ÖPTÜ!

Samimi görüntüler sergileyen ikiliden Kıraç, kız arkadaşına eliyle mısır yedirdi. Ünlü oyuncu, mekanın içerisinde de kız arkadaşını birçok kez öptü. El ele mekandan çıkan ikili, basın mensuplarını karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

YÜZÜNÜ GİZLEDİ!

Kameraları fark edince ellerini bırakan ve ayrı ayrı yürümeye başlayan ikiliden genç kadının, yüzünü gizlemesi dikkat çekti. Oyuncunun yanındaki arkadaşları ise görüntü alınmasını engellemeye çalıştı. Muhabirlerin evli olduğunun hatırlatmasının ardından adımlarını hızlandıran Güven Kıraç ve sevgilisi, soruları yanıtsız bırakmayı tercih etti.

BİR ÇOCUK BABASI

‘Masumiyet’ (1997) ve ‘Gemide’ (1998) filmleriyle hafızalarda yer eden 62 yaşındaki Güven Kıraç’ın, bir kız çocukları olan 12 yıllık eşi Başak Kıraç’la boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Evli olan Güven Kıraç genç sevgilisiyle görüntülendi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin