Emre Belözoğlu rahatsızlandı! Basın toplantısına katılamadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu sezon ligde ve Avrupa’da performansı dikkatleri çeken Başakşehir, Konferans Ligi A Grubu’nun 4’üncü hafta maçında Letonya ekibi Rigas Skola’yı 3-0 mağlup ederek gruptan çıkmayı garantiledi.

Zorlu mücadelede golleri Deniz Türüç ve Stefano Okaka kaydederken, turuncu-lacivertli ekipte teknik direktör Emre Belözoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısına katılamadığı öğrenildi.

RAHATSIZLANDI

Maçın ardından hemen Emre Belözoğlu, çantasıyla birlikte stadyumdan ayrıldı. Başarılı teknik adam, rahatsızlığı nedeniyle basın toplantısına katılmazken, Emre Belözoğlu’nun kan şekerinde düşüş yaşandığı aktarıldı. Emre Belözoğlu yerine Erdinç Sözer basın toplantısında yer aldı.

LETONYA KAFİLESİNDE YER ALMADI

Emre Belözoğlu, geçtiğimiz hafta içerisinde de üst solunum yolu enfeksiyonu yaşamış ve Rigas Skola ile oynanan ilk maçın Letonya kafilesinde yer almamıştı. Ancak 42 yaşındaki teknik adam Erdinç Sözer’in takımın başında yer alması beklenirken son anda Letonya’ya uçmuş ve müsabakanın başlamasına 3 saat kala öğrencileriyle bir araya gelmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emre Belözoğlu rahatsızlandı! Basın toplantısına katılamadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin