1. Haberler
  2. Gündem
  3. Emine Erdoğan’dan Maimunah Mohd Sharif’e Tebrik Mesajı

Emine Erdoğan’dan Maimunah Mohd Sharif’e Tebrik Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’un yeni Belediye Başkanı olarak atanan Maimunah Mohd Sharif için anlamlı bir tebrik mesajı yayınladı. Eski Birleşmiş Milletler Habitat İcra Direktörü olan Sharif’i kutlayan Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

“YAŞAN ALANLARI İÇİN İLHAM KAYNAĞI OLDU”

Emine Erdoğan, Maimunah Mohd Sharif’in Birleşmiş Milletler’deki görev süresince dünya kentlerinin geleceğine yön vererek, daha yaşanabilir ve sürdürülebilir yaşam alanları için önemli bir ilham kaynağı haline geldiğini vurguladı. Bu tecrübelerin ışığında, Kuala Lumpur’da atacağı her adımın, şehrin ruhuna dokunan olumlu bir dönüşüm yaratacağına olan inancını paylaştı.

Erdoğan, ayrıca Sharif’e, ortak evimiz olan dünyanın yarınlarına yaptığı katkılar için gelecek nesiller adına teşekkür ettiğini belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.

BİRLİKTE ÇEKTİRDİKLERİ KAREYE YER VERDİ

Emine Erdoğan'dan Maimunah Mohd Sharif'e Tebrik Mesajı

Emine Erdoğan, paylaşımında Maimunah Mohd Sharif ile birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı da ekleyerek, bu önemli anı ölümsüzleştirdi. Bu fotoğraf, iki liderin dostluğunu ve işbirliğini simgeliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emine Erdoğan’dan Maimunah Mohd Sharif’e Tebrik Mesajı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin