1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Emeklilere Özel İndirim Protokolü Tanıtımı

Emeklilere Özel İndirim Protokolü Tanıtımı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emeklilere Özel İndirim Protokolü Tanıtıldı

Emeklilere Özel İndirim Protokolü Tanıtıldı

Haber Merkezi, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile 13 banka arasında emeklilere yönelik özel indirimler ve ayrıcalıklar sunacak olan protokolün tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. Bu önemli adım, emeklilerin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

“Sitemizi de Hayata Geçirdik”

Aydın, “Bugün pek çok alanda emeklilerimize yönelik indirim, kolaylık, avantaj ve fırsatlar oluşturduk.” şeklinde konuştu.

Aydın, “emekliler.gov.tr” adında bir web sitesi kurduğumuzu da duyurdu. Bu site üzerinden emeklilerin hangi firmalarda, ne tür avantajlar ve fırsatlar bulabileceğini görebileceklerini ifade etti.

81 İlde 4 Bin 123 Firma İndirim Uyguladı

Aydın, her ilde SGK merkezlerinde açtıkları emekli masasıyla emeklilere rehberlik yaptıklarını belirtti. “Bugün 81 ilimizde toplamda 4 bin 123 firma ile indirim avantaj protokolü imzalandı.” dedi.

“Emeklilere Özel Kartlar Üretildi”

Emekli dijital kimlik kartları ile TROY ve bankalar aracılığıyla emekli banka ve kredi kartları oluşturduklarını duyuran Aydın, bu kartlar üzerinden çeşitli fırsatların hayata geçirildiğini anlattı.

“Sağlıktan Ulaşıma İmkanlar Geliştirildi”

SGK Başkanı Raci Kaya, “Emekliler Yılı” çerçevesinde yıl boyunca emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla sağlık, ulaşım ve sosyal imkanlardan kültürel faaliyetlere kadar haklarını genişletmek için Bakanlık ile koordineli çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

“Emeklilerin Finansal İhtiyaçları İçin Çözüm Üretiyoruz”

Bankalar adına konuşan Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Sağlık, emeklilerin finansal ihtiyaçlarına yönelik en uygun çözümleri geliştirmeye odaklandıklarını belirtti. Sağlık, şu ifadeleri kullandı:

TROY’un İkinci Çeyrekteki İşlem Hacmi Yüzde 1.200 Arttı

Orta Vadeli Program çerçevesinde düzenleyici otoriteler, BKM ve bankacılık sektöründe milli kart şeması TROY’un ikinci çeyrekteki işlem hacminin, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 1.200 oranında arttığını duyurdu. Aynı dönemde, ülkemizde toplam kartlı alışveriş hacminin yüzde 103 oranında bir artış gösterdiği belirtildi. Güç birliği yapıldığında belirlenen hedeflere ulaşma konusunda önemli bir potansiyel taşıdığımız ifade edildi.

Özel İndirim ve Kampanya İmkanları Sunulacak

Yapılan işbirliği ile bankalar, banka/kredi kartı kullanan emeklilere özel indirim, fırsat, promosyon ve kampanya imkanı sunacak. Protokol imzalanan bankalar ise şunlardır:

  • PTT Bank
  • Vakıfbank
  • Halkbank
  • Ziraat Bankası
  • Ziraat Katılım
  • Denizbank
  • Kuveyt Türk
  • Türkiye Finans Katılım
  • Garanti Bankası
  • ING Bank
  • Yapı Kredi
  • QNB Finansbank
  • Akbank

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emeklilere Özel İndirim Protokolü Tanıtımı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin