1. Haberler
  2. Gündem
  3. Emekliler Yılı’nda Sunulan İndirimler ve Ücretsiz Hizmetler

Emekliler Yılı’nda Sunulan İndirimler ve Ücretsiz Hizmetler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emeklilere Özel İndirimler ve Hizmetler 2024

Emeklilere Özel İndirimler ve Hizmetler 2024

Haber Merkezi, 2024 yılının ‘Emekliler Yılı’ olarak ilan edilmesiyle birlikte, emekli vatandaşlar için devlete ait birçok kurumda çeşitli indirimlerin uygulanacağını duyurdu. Bu indirimler arasında, emeklilere özel indirimli tren biletleri, ücretsiz KYK yurt hizmetleri ve PTTCell paketleri gibi avantajlar yer alıyor.

Müjde Geldi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Emekliler Yılı kapsamındaki önemli bir gelişmeyi paylaştı. Ücretsiz Plaj Hizmeti ile emeklilere yönelik yeni bir hizmet sunulacağı duyuruldu. Bakanlık, halk plajlarında şezlong ve şemsiyelerin emeklilere ücretsiz olarak sağlanacağını bildirdi.

Yeni Bir Hizmet Sunuyoruz

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Emeklilerimiz için yeni bir müjde! Emekliler Yılı kapsamında halk plajlarımızda emeklilere özel yeni bir hizmet sunuyoruz. Halihazırda girişleri ücretsiz olan halk plajlarımızda, artık şezlong ve şemsiye de emeklilerimize ücretsiz olarak sunulacak.”

Emekli İndirimleri Ne Zaman Bitiyor?

Bu kapsamda sunulan indirimler, 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerli olacak. İndirimlerden, emekli aylığı almakta olan vatandaşların yanı sıra, ölüm aylığı alanlardan sadece dul aylığı alanlar ile anne ve baba sıfatıyla gelir ve aylık alanlar da yararlanabilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emekliler Yılı’nda Sunulan İndirimler ve Ücretsiz Hizmetler
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin