1. Haberler
  2. Spor
  3. Elias Jelert, Galatasaray ile Resmi İmzasını Attı

Elias Jelert, Galatasaray ile Resmi İmzasını Attı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elias Jelert, Galatasaray’da Resmi İmzasını Attı

Elias Jelert, Galatasaray'da Resmi İmzasını Attı

21 yaşındaki Danimarkalı sağ bek Elias Jelert, Galatasaray’a katılmasının ardından resmi imzasını attı. İmza töreninin ardından duygularını Galatasaray’ın YouTube kanalında paylaşan Jelert, heyecanını ve mutluluğunu dile getirdi.

“Çok mutlu ve heyecanlı hissediyorum”

Jelert, imza sonrası yaptığı açıklamada, “Öncelikle çok mutlu olduğumu belirtmem gerekiyor. Bir an önce taraftarlarımızla buluşup onlara merhaba demek istiyorum.” dedi. Sağlık kontrollerinin ardından Galatasaray ile ilk gününde oldukça heyecanlı olduğunu dile getiren genç futbolcu, “Bugün burada olmaktan dolayı çok mutluyum. RAMS Park’ta oynadığım zaman, inanılmaz bir taraftar kitlesi olduğunu görmüştüm. Şimdi onların önünde mücadele edeceğim için de çok heyecanlıyım.” şeklinde ifadelerde bulundu.

“En kısa zamanda ‘Cimbom’ yapmak istiyorum”

Jelert, Galatasaray’daki ilk gününde kendisini karşılayan Victor Nelsson’un milli takımdan arkadaşı olduğunu belirterek, “Victor burada 3 yıldır bulunuyor ve bana bu süreçte yardımcı olacağını düşündüğüm birçok sorum var. Onunla daha iyi arkadaş olacağımıza inanıyorum.” dedi. Taraftarlar için oynamayı dört gözle beklediğini vurgulayan genç futbolcu, “Çok büyük bir taraftar kitlesi var. En kısa zamanda da ‘Cimbom’ yapmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Jelert, Galatasaray’la İlk Antrenmanına Çıktı

Elias Jelert, Galatasaray ile Resmi İmzasını Attı

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Irdning bölgesinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Yeni transfer Elias Jelert, takımla birlikte ilk antrenmanına da katıldı. Antrenman, dinamik ısınmayla başladı ve üç grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki idman, iki grup halinde topa sahip olma çalışmasının ardından orta ve şut çalışmasıyla sona erdi. Ayrıca, Jelert’in sarı-kırmızılı forma ile sahada yer alması, taraftarlar arasında büyük bir heyecan yarattı.

Elias Jelert, Galatasaray ile Resmi İmzasını Attı

Galatasaray, bugün TSİ 19.00’da yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Elias Jelert, Galatasaray ile Resmi İmzasını Attı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin