1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Elektrikli Motosikletlerin Yükselişi ve Türkiye’nin Pazardaki Rolü

Elektrikli Motosikletlerin Yükselişi ve Türkiye’nin Pazardaki Rolü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elektrikli Motosiklet Trendinin Yükselişi

Elektrikli Motosiklet Trendinin Yükselişi

Çevre duyarlılığının giderek arttığı günümüzde, elektrikli otomobil trendi iki tekerlekli araçlara da sıçramış durumda. Sürdürülebilirlik konusundaki farkındalığın yükselmesiyle birlikte, motosiklet tutkunları da elektrikli araçları tercih etmeye başladı. Bu değişim, sadece bireysel değil, toplumsal bir dönüşümün de habercisi.

80’den fazla pazarda tüm marka ve modellerin aylık satışlarını titizlikle takip eden MotorCyclesData araştırma şirketinin son raporunda, Türkiye’nin elektrikli motosiklet satışlarıyla ilgili çarpıcı veriler ortaya kondu.

TÜRKİYE’DE İKİ TEKERLEKLİ ARAÇ SATIŞLARINDA YÜZDE 290’LIK ARTIŞ

MotorCyclesData’nın verilerine göre, geçtiğimiz yıl dünya genelinde iki tekerlekli araç satışları neredeyse 10 milyonu buldu. Özellikle Türkiye, bu alanda dikkat çekici bir başarı sergileyerek satışlarında %290’lık bir artış yakaladı. Bu oran, yerel pazardaki elektrikli motosikletlerin ne denli popüler hale geldiğinin bir göstergesi.

TÜRKİYE AVRUPA’DA 7. BÜYÜK PAZAR

Yapılan araştırmalar, Türkiye’nin Avrupa’da elektrikli motorlar açısından 7. büyük pazar olarak öne çıktığını gösteriyor. Bu durum, ülkemizin elektrikli iki tekerlekli araçlar konusunda ciddi bir potansiyele sahip olduğunu ve gelecekte bu alandaki büyümenin devam edeceğini işaret ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Elektrikli Motosikletlerin Yükselişi ve Türkiye’nin Pazardaki Rolü
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin