1. Haberler
  2. Gündem
  3. Elazığ’da Uygun Fiyatlarla Kebap Hizmeti Sunan Restoran

Elazığ’da Uygun Fiyatlarla Kebap Hizmeti Sunan Restoran

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da Uygun Fiyatlarla Hizmet Veren İşletme

Elazığ'da Uygun Fiyatlarla Hizmet Veren İşletme

Elazığ’da 15 yıldır kent merkezinde hizmet veren bir restoran, fahiş fiyat artışlarına karşı durarak, herkesin uygun fiyatlarla yemek yiyebilmesi için çalışıyor. Kebap, lahmacun ve diğer ızgara çeşitleri sunan bu işletme, 4 Adana kebabı, 4 tavuk şiş ve 4 lahmacunu sadece 550 liraya satıyor. Bu cazip kampanya, gün içerisinde binlerce kişinin ilgisini çekiyor.

Yıllardır Uygun Fiyat Politikası

Öğle saatlerinde yoğun ilgi gören bu işletme, öğrencilerden işçilere kadar geniş bir müşteri yelpazesi barındırıyor. Temiz ve özenle hazırlanan yemekler, deneyimli çalışanlar tarafından titizlikle sunuluyor.

Elazığ'da Uygun Fiyatlarla Kebap Hizmeti Sunan Restoran

“500 Liraya Kebap Olmaz”

İşletme sahibi Fuat Demirbağ, kebap fiyatlarının astronomik seviyelere çıkmasını anlamakta zorlandığını belirtiyor: “Ömrümüz halka hizmet etmekle geçti. 15 yıldır Elazığ’da bu işi yapıyorum ve her zaman uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedefledim. Biz sürümden kazanıyoruz. Batıda Adana kebabının 300 ila 500 liradan satıldığı yerler var, ancak 500 liraya kebap satmak adil değil. Her şeyin bir maliyeti var, ama bu kadar abartmanın anlamı yok. Bu durumu eleştirenler, genelde işin iç yüzünü bilmeyenlerdir.”

Elazığ'da Uygun Fiyatlarla Kebap Hizmeti Sunan Restoran

“Biz Uygun Fiyatlarla Kalite Sunuyoruz”

Fuat Demirbağ, sözlerine devam ederek, “İnsanlara zulmederek bir yere gelemezsiniz. İki şubemde toplamda 15 personelim var ve biz kebap işinde sürümden kazanıyoruz. Ulusal medyada eleştirilenler de oldu, ama bizi destekleyenler de var. Allah, bizi koruyanlardan razı olsun,” diyor.

Elazığ'da Uygun Fiyatlarla Kebap Hizmeti Sunan Restoran

Müşterilerden Gelen Yorumlar

Müşterilerden Murat Çalı, “Ben ve çevrem genelde burada yemek yiyoruz. Fuat Usta, mangalımı en leziz şekilde yapıp veriyor. Evde yapsam bu fiyata mal edemem, daha pahalıya gelir. Bize uygun fiyatlarla lezzetli yemek sundukları için teşekkür ederim. Başka bir yere gittiğimde, 400-500 liraya mal ettiği yemeği burada 2 bin liraya yakın bir fiyata alıyorum,” şeklinde konuştu.

Elazığ'da Uygun Fiyatlarla Kebap Hizmeti Sunan Restoran

Öğrencilerden Ali Fırat Çelik ise, “Burası öğrenci için gayet uygun. Fiyatlar oldukça makul ve hijyen kurallarına uygun yemekler yapılıyor. Lezzeti de mükemmel. Sürekli geliyoruz ve oldukça memnunuz,” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Elazığ'da Uygun Fiyatlarla Kebap Hizmeti Sunan Restoran

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Elazığ’da Uygun Fiyatlarla Kebap Hizmeti Sunan Restoran
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin