1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar Hayatını Kaybetti

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar Hayatını Kaybetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cihan Kolivar Hayatını Kaybetti

Cihan Kolivar Hayatını Kaybetti

Ekonomi ve gıda sektörü için önemli bir figür olan Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, 67 yaşında hayatını kaybetti. Kolivar’ın vefat haberi, avukatı tarafından kamuoyuna duyuruldu. Yapılan açıklamalarda, Kolivar’ın ölüm sebebinin siroza bağlı kalp krizi olarak belirlendiği ifade edildi.

“Hepimizin Başı Sağ Olsun”

Kolivar’ın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar, Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Hepimizin başı sağ olsun.” mesajı paylaşıldı. Bu mesaj, Kolivar’ın avukatı Bilge Çiftçi tarafından yayımlandı.

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar Hayatını Kaybetti

‘Cumhurbaşkanına Hakaret’ Suçlamasıyla Tutuklanmıştı

Geçtiğimiz yıl bir televizyon programına katılan Cihan Kolivar, burada sarf ettiği sözler nedeniyle dikkatleri üzerine çekmişti. Kolivar, “Ekmek, aptal toplumların temel gıda maddesidir. Bizim toplum ekmek ile doyduğu için başında 20 senedir böyle yöneticiler duruyor.” şeklinde ifadeler kullanmış, bu sözleri sonrasında ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçlamasıyla tutuklanmıştı. 8 gün cezaevinde kalan Kolivar, avukatı aracılığıyla yapılan itiraz sonucunda serbest bırakılmıştı.

Cihan Kolivar Kimdir?

Cihan Kolivar, 1957 yılında Rize’de dünyaya geldi. İş hayatına fırıncılık ve ekmek üretimi sektöründe atılarak kariyerine yön verdi. Uzun yıllar Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanlığı görevini üstlenerek, sektörün gelişimine katkı sağladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin