1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ece Erken’in Zorlu Kaybı ve Sosyal Medya Tepkisi

Ece Erken’in Zorlu Kaybı ve Sosyal Medya Tepkisi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ece Erken’in Zorlu Süreci

Ece Erken'in Zorlu Süreci

Daha önceki evliliğinden bir oğlu bulunan Ece Erken, üçüncü evliliğini Haziran 2021’de avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile gerçekleştirmişti. Ancak, Erken’in henüz 7 ay boyunca mutlu bir şekilde evli kaldığı eşi, Beşiktaş’taki kendi mekanında meydana gelen silahlı bir saldırıda hayatını kaybetti. Bu olay, Erken’in hayatında büyük bir travma yarattı.

“BAK MATHİLDA”

Kariyeri kadar özel hayatıyla da sıkça magazin gündeminde yer alan ünlü sunucu, son olarak tatilin son günlerinde gülümsediği bir pozunu sosyal medya üzerinden paylaştı. Bu paylaşımının altına ise “Bak Mathilda, insan umursamadığı her şeyin galibidir” şeklinde bir not ekledi. Ancak, bu paylaşımına gelen bir yorum Ece Erken’i oldukça rahatsız etti. Bir kullanıcı, Erken’e kaybettiği eşi üzerinden ‘Erkek rahmete gittikten sonra mı?’ şeklinde bir soru yöneltti.

Ece Erken, bu olumsuz yoruma kayıtsız kalmadı ve cevap olarak şu ifadeleri kullandı:

“ACIMI YAŞADIM”

“Üç yıl oldu eşimi kaybedeli. Lütfen bırakın artık, acımı yaşadım ve yaşayacağım kadar. Belki hala yaşıyorumdur. Yazmanın size ne yararı var?”

Bu yanıt, Ece Erken’in yaşadığı duygusal yükü ve kaybın getirdiği acıyı gözler önüne serdi. Ünlü sunucu, yaşadığı zorlu sürecin hala etkisini sürdürdüğünü ve bu tür yorumların kendisini ne denli yaraladığını açık bir dille ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ece Erken’in Zorlu Kaybı ve Sosyal Medya Tepkisi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin