1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ebru Polat’tan Kiracı Sorunu ve Ekonomik Yorumlar

Ebru Polat’tan Kiracı Sorunu ve Ekonomik Yorumlar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ebru Polat’tan Ekonomik Yorumlar ve Kiracı Sorunu

Ebru Polat'tan Ekonomik Yorumlar ve Kiracı Sorunu

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, sadece müziğiyle değil, aynı zamanda ticaretle olan ilgisiyle de dikkat çekiyor. Katıldığı televizyon programlarında yaptığı ekonomik yorumlarla da öne çıkan Polat, geçtiğimiz aylarda, “Kiralar çok fena, ben villada oturuyorum ama rezidansa çıkmayı düşünüyorum. Bence herkes tasarruf yapmalı.” ifadelerini kullanmıştı.

Sosyal medyada oldukça aktif olan Polat, son paylaşımıyla takipçilerinin ilgisini çekti. İstanbul’un merkezinde uzun süredir kiracı olarak oturan evini paylaşan şarkıcı, durumu hakkında şu şekilde konuştu:

“EVİM BATMIŞ”

Ebru Polat'tan Kiracı Sorunu ve Ekonomik Yorumlar

Paylaşımında, “Benim bu evimde 4 yıldır kiracım oturuyordu, yeni çıktı. Kendisini sevdiğim için uygun bir fiyata dahi otursa çık demiyordum. Ama evim çok batmış, çok tadilat yaptırmam gerekti. Daha kiracı istemiyorum.” diyerek, evinin bakım durumunun ciddiyetine dikkat çekti. Ayrıca, yeni bir yaşam alanı olarak düşündüğü rezidans evine dair de “Burası benim kafamı dinleyeceğim diğer evim olarak hazırlanıyor.” şeklinde açıklamada bulundu.

Ebru Polat’ın bu açıklamaları, hem müzik kariyerinin yanı sıra yaşam tarzıyla da takipçileri üzerinde merak uyandırdı. Ekonomi konusundaki duyarlılığı ve yaşam alanı tercihleri, onun çok yönlü bir sanatçı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ebru Polat’tan Kiracı Sorunu ve Ekonomik Yorumlar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin