1. Haberler
  2. Spor
  3. Ebru Acer, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda Bronz Madalya Kazandı

Ebru Acer, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda Bronz Madalya Kazandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda Tarihi Başarı

Haber Merkezi – Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda, para masa tenisinde kadınlar S11 sınıfında mücadele eden özel milli sporcu Ebru Acer, bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

South Paris Arena 4’te gerçekleştirilen para masa tenisi müsabakaları, büyük bir heyecana sahne oldu. Ebru Acer, yarı finalde Japon sporcu Natsuki Wada ile karşı karşıya geldi. İlk seti 11-9’luk bir skorla kazanarak maça iyi bir başlangıç yaptı. Ancak, ikinci sette 7-11’lik bir sonuçla rakibine mağlup oldu. Üçüncü seti 11-6’lık skorla alarak yeniden öne geçen Ebru, dördüncü sette 9-6 önde olmasına rağmen maalesef seti 9-11 kaybetti ve bu durum maçı 2-2’ye getirdi.

Final setinde, rakibi Wada üstünlük sağlayarak seti 7-11 kazanmayı başardı ve maçı 3-2’lik skorla tamamlayarak finale yükseldi.

Tarihe Geçen Başarı

Ebru Acer, bu sonuçla para masa tenisinde madalya kazanan ilk özel Türk sporcu olarak tarihe geçti. Bronz madalya kazanarak, bu alanda önemli bir ilki gerçekleştirdi ve ülkesini gururlandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ebru Acer, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda Bronz Madalya Kazandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin