‘Doğruyu öğrenmemizi istemiyorlar’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konuşmasında başörtüsü tartışmasına girmeyen İYİ Parti lideri, İran’daki başörtüsü olaylarına dikkati çekti. 

Dezenformasyon teklifi için “ucubelikte adeta bir baş yapıt” diyen Akşener, şöyle devam etti:

“En çok merak ettiğimiz, yasanın nasıl işleyeceği. Yalanı kim ayırt edecek? Dezenformasyonu hangi kurum denetleyecek? Mesela; Facebook gidecek, yerine dezenformasyondan arındırılmış, ‘AKbook’ mu gelecek? Twitter gidecek, yerine ‘Saray Kuşu’ mu gelecek? YouTube gidecek, yerine ‘ŞahsımTube’ mu gelecek? Dezenformasyon bahane, istibdat düzeni şahane. Giydiğimiz kıyafete, ettiğimiz ibadete, dinlediğimiz müziğe, sevdiğimiz yemeğe bile karıştıkları yetmedi, şimdi de doğruları öğrenmemizi istemiyorlar.”

Nebati’ye tepki

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye de göndermelerde bulunan Akşener, “’Günümüzde, giderek ön plana çıkan, davranışsal ekonomi ve nöro-ekonomi ile daha fazla önem kazanmakta…’ Gelin ben size tercüme edeyim: Üstad, diyor ki; ‘Biz bilgiden ve bilimden koptuk. Tüm ekonomi metotlarını da reddediyoruz. Bizi artık ekonomistler değil, nörologlar ve davranış bilimciler değerlendirsin” dedi.

DEVA’dan İYİ Parti’ye

Demokrasi ve Atılım Partisi’nden (DEVA) istifa eden eski Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Birol Aydemir, grup toplantısında İYİ Parti saflarına katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Doğruyu öğrenmemizi istemiyorlar’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin