1. Haberler
  2. Magazin
  3. Diyarbakır’da Narin Güran Aranıyor: Aile ve Medya Umutlu

Diyarbakır’da Narin Güran Aranıyor: Aile ve Medya Umutlu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da Narin Güran Aranıyor

Diyarbakır'da Narin Güran Aranıyor

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde, evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Narin Güran için arama çalışmaları devam ediyor. Ailesi ve yakınları, günlerdir Narin’in bulunması için umutla bekliyor. Son olarak, TELE1 ana haber spikeri Burçin Atılgan’dan gelen bir bilgi, aramalara dair umutları artırdı.

Atılgan, Narin Güran’ın bir aile bireyinin yanında olabileceğini ve hayatta olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti. Paylaşımında “Arkadaşlar, yayınım sırasında Narin ile ilgili bir bağlantı yaptık. Gazeteci arkadaşımız, Narin’in çok çok yakın bir aile ferdi tarafından tutulduğunu ve yüksek olasılıkla hayatta olduğunu söyledi. Muhtemelen bugün iyi bir haber alacağız.” ifadelerini kullandı.

Tüm Türkiye, Narin’in bir an önce bulunması için tek yürek olmuşken, sosyal medyada tepkiler de giderek büyüyor. Bu acı olayla ilgili bir yorum da ünlü şarkıcı Demet Akalın’dan geldi.

“Tadım Tuzum Yok”

Üzüntüsünü dile getiren Akalın, “Ahhh, düşünmek bile istemiyorum! Aklımdan geçiremiyorum bile… ‘Şahane bir hayatımız vardı’ diyor baba, ahh. Hiç tadım yok şu kız bir bulunsa.” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Diyarbakır'da Narin Güran Aranıyor: Aile ve Medya Umutlu

“İdam Cezası Olsaydı”

Akalın’ın bir sonraki paylaşımında yer alan “İdam cezası olsaydı bu kadar kolay olmazdı bu işler…” yorumu ise sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Bazı kullanıcılar Akalın’ın görüşüne destek verirken, diğerleri idam cezasının sorunu çözmeyeceğini savundu.

Diyarbakır'da Narin Güran Aranıyor: Aile ve Medya Umutlu

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Diyarbakır’da Narin Güran Aranıyor: Aile ve Medya Umutlu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin