1. Haberler
  2. Gündem
  3. Dilan ve Engin Polat Çifti Kara Para Aklama Davasında Mahkeme Karşısında

Dilan ve Engin Polat Çifti Kara Para Aklama Davasında Mahkeme Karşısında

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilan ve Engin Polat Çifti Hakim Karşısında

Dilan ve Engin Polat Çifti Hakim Karşısında

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla yargılanan Dilan ve Engin Polat çifti, dün itibarıyla mahkeme önüne çıkarak savunmalarını yaptılar. İlk olarak söz alan Engin Polat, kendisine yöneltilen tüm suçlamaları kesin bir dille reddetti. Polat, aynı zamanda herhangi bir yasa dışı örgüte mensup olmadığını vurgulayarak, beraatini talep etti. Engin Polat, “İtibarımız, ticaretimiz ve ailemiz paramparça oldu.” şeklinde duygusal bir ifade kullandı.

İkinci Duruşma Bugün Gerçekleşecek

Dün gerçekleştirilen duruşmanın ardından, sanıklar bugün bir kez daha mahkeme karşısına çıkacak. Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri zincirinin sahibi olan Dilan Polat ile eşi Engin Polat, 3 ayrı suçlama kapsamında toplam 20’şer yıldan 40’ar yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor. Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Engin Polat, Alper Kürşat Polat, Sezgin Polat ve Ahmet Gün katılacak.

Dilan ve Engin Polat Çifti Kara Para Aklama Davasında Mahkeme Karşısında

Dua İstediği Sosyal Medya Paylaşımı

Davanın görüleceği celsede, savunması henüz alınamayan sanıkların ifadeleri dinlenecek ve ardından avukat beyanları alınacak. Dilan Polat, Instagram’daki “Enerciiii” isimli kanalında, önceki gün olduğu gibi bugün de 300 bin takipçisinden dua istedi. Polat, “Günaydın. Birer fetih okur musunuz? Bugün ve yarın.” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dilan ve Engin Polat Çifti Kara Para Aklama Davasında Mahkeme Karşısında
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin