1. Haberler
  2. Gündem
  3. Dilan Polat ve Eşi Engin Polat’ın Gözaltı Süreci ve Tahliyesi

Dilan Polat ve Eşi Engin Polat’ın Gözaltı Süreci ve Tahliyesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilan Polat ve Eşi Engin Polat Hakkında Gelişmeler

Haber Merkezi, İstanbul merkezli olarak 6 ilde 1 Kasım 2023’te gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu toplam 24 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi. Bu süreçte, Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu gibi isimlerin de bulunduğu 16 şüpheli, 5 Kasım 2023’te tutuklandı. Ayrıca, hakimlik tarafından 27 şirkete kayyum atanmasına karar verildi. Polat ailesinin kara para aklamakla yargılandığı davada önemli bir gelişme yaşandı.

TAHLİYE EDİLDİ

4 Kasım 2024’ten bu yana cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat, adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Polat’ın aynı dava dosyasında yargılanan kardeşi Sıla Doğu, tahliye süreci ve sonrasındaki gelişmelere ilişkin ilk açıklamalarını yaptı.

“DİLAN’A ARTIK TELEFON YASAK”

Sıla Doğu, kapalı görüşten çıktıktan hemen sonra tahliye haberini aldıklarını belirtti. Doğu, “Çok mutluyuz, umarım diğer tahliye bekleyenler de benzer haberlere kavuşur. Dilan’a artık telefon yasak” şeklinde konuştu. Dilan Polat’ın duruşmasının 4 Eylül’de gerçekleşeceği bildirildi.

“SAĞLIK DURUMU HİÇ İYİ DEĞİL”

Sıla Doğu, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Bugün kapalı görüşümüz vardı, Dilan çok kötüydü. Yolda eve gitmeme 35 dakika falan vardı, tahliye haberini aldım, kaza yapacaktım neredeyse. Sağa çektim hemen zaten, arayan arayana, hemen U dönüşü yapıp geri geldim. İnanılmaz derecede mutluyum. Önce tekrardan söylüyorum, Türk adaletine sonsuz teşekkür ediyorum. Dilan’ın sağlık durumu hiç iyi değil. Telefondan uzak kalacak, yapacağı ilk şey çocukları ile beraber uyumak olacak. Dilan’a telefon yasak.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dilan Polat ve Eşi Engin Polat’ın Gözaltı Süreci ve Tahliyesi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin