1. Haberler
  2. Gündem
  3. Dilan Polat ve Eşi Engin Polat Gözaltına Alındı, 16 Kişi Tutuklandı

Dilan Polat ve Eşi Engin Polat Gözaltına Alındı, 16 Kişi Tutuklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi

Haber Merkezi

İstanbul merkezli olarak 6 ilde gerçekleştirilen geniş çaplı operasyonlarda, 1 Kasım 2023 ve sonrasında Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın da bulunduğu toplam 24 şüpheli gözaltına alındı. Söz konusu soruşturma çerçevesinde, Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu’nun da aralarında yer aldığı 16 kişi tutuklandı. Ayrıca, 27 şirkete kayyım atandı. Polat ailesinin kara para aklama suçlamalarıyla yargılandığı davada yeni gelişmeler yaşandı.

TAHLİYE SONRASI PAYLAŞIM

4 Kasım 2024’ten bu yana cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat, sonunda adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Dilan Polat’ın, aynı dava dosyasında yargılanan kardeşi Sıla Doğu, sosyal medya hesabından Dilan Polat ile birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı. Sıla Doğu, paylaşımına “Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Beyazlarını ben ve Nilda boyayacağız, toparlanacaksın kardeşim!” notunu ekledi. Paylaşılan fotoğrafta Dilan Polat’ın sağlığının kötüleştiği, bir deri bir kemik kaldığı ve saçlarının beyazladığı dikkat çekti.

“DİLAN’A ARTIK TELEFON YASAK”

Sıla Doğu, Dilan Polat’ın tahliyesinin ardından yaptığı ilk açıklamada, “Bugün kapalı görüşümüz vardı, Dilan çok kötüydü. Tahliye haberini aldığımda yolda eve gitmeme 35 dakika kalmıştı, neredeyse kaza yapacaktım. Hemen sağa çektim, arayan arayana, hemen dönüş yapıp geri geldim. İnanılmaz derecede mutluyum. Öncelikle Türk adaletine sonsuz teşekkür ediyorum. Dilan’ın sağlık durumu hiç iyi değil. Telefondan uzak kalacak, yapacağı ilk şey çocuklarıyla beraber uyumak olacak. Dilan’a telefon yasak.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dilan Polat ve Eşi Engin Polat Gözaltına Alındı, 16 Kişi Tutuklandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin