1. Haberler
  2. Gündem
  3. Dilan Polat Cezaevinden Tahliye Oldu

Dilan Polat Cezaevinden Tahliye Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika haberlerine göre, sosyal medya fenomeni Dilan Polat, cezaevinden tahliye edildi. Dilan Polat, “kara para aklama ve vergi kaçırma” suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Merakla beklenen MASAK raporu sonunda açıklandı ve bu raporda Polat’ın ticari ve finansal konularda herhangi bir yetkisi olmadığı belirtildi. Rapor, Dilan Polat’ın yalnızca bir “reklam yüzü” olarak görev yaptığını ortaya koydu.

Dilan Polat Cezaevinden Tahliye Oldu

Polat’ın tahliyesi için yapılan başvurular, belgelerdeki eksiklikler ve yurt dışına kaçma ihtimali gerekçesiyle reddedilmişti. Ancak, mahkeme, Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Mahkeme, Polat’ın avukatının tutukluluğa itirazını değerlendirdikten sonra bu karara ulaştı. Dilan Polat, 4 Eylül’de tekrar hakim karşısına çıkmayı bekliyordu.

Dilan Polat Cezaevinden Tahliye Oldu

Dilan Polat, toplamda 9.5 aydır cezaevindeydi. 2023 yılının Kasım ayından bu yana Marmara İnfaz Kurumları Cezaevi’nde tutuklu bulunan Polat, sonunda serbest kaldı. Tahliye süreci sonrası Dilan Polat’ın yüzündeki mutluluk ve gözyaşları, dikkat çekici anlar yarattı. Çıkışındaki duygusal anlar sosyal medyada geniş yankı buldu.

Dilan Polat Cezaevinden Tahliye Oldu

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dilan Polat Cezaevinden Tahliye Oldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin