1. Haberler
  2. Magazin
  3. Didem Kınalı’nın Cihangir’deki Yeni Evi ve Yenileme Süreci

Didem Kınalı’nın Cihangir’deki Yeni Evi ve Yenileme Süreci

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Didem Kınalı’nın Yeni Evi: Cihangir’de Yenilik Rüzgarları

Didem Kınalı'nın Yeni Evi: Cihangir'de Yenilik Rüzgarları

Bir dönem İbo Show’un en gözde oryantallerinden biri olan Didem Kınalı, 2022 yılında Cihangir’de bir dubleks daire satın aldı. O dönem yaptığı açıklamalarda, evinin durumunu oldukça samimi bir dille değerlendirmişti. Kınalı, “Mütevazi bir ev ve içi harap durumda. Köpek bağlasan durmaz. Evin rayiç değeri belki 300 bin TL bile değil ama Cihangir’in acayip bir semt olduğunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Fırsatçılar bir milyon TL’den kapı açıyorlar. O fiyata bulursanız öpün başınıza koyun. 1 artı 1 evlerin kirası 16 bin TL. Bir yıldır araştırıyorum ancak bütçeme uygun bir ev bulabildim.” şeklinde konuşmuştu.

Didem Kınalı'nın Cihangir'deki Yeni Evi ve Yenileme Süreci

Kınalı, satın aldığı evi yavaş yavaş yenileyerek, kendi tarzına uygun bir şekilde dekore etmeye başladı. 2 katlı, 3 odalı evinin kapılarını ise Evrim Akın’a açarak, iç mekanını detaylı bir şekilde gösterdi.

Didem Kınalı'nın Cihangir'deki Yeni Evi ve Yenileme Süreci

MİMAR TUTULDU

Oryantal olarak tanınan Didem Kınalı, evinin içini bir mimarla birlikte çalışarak dekore ettiğini açıkladı. Ancak, ünlü isim bu süreçte mimarla bazı sorunlar yaşadığını da dile getirdi. Tadilat sırasında evi baştan aşağı yenileyen Kınalı’nın, gold detaylara sahip olan evinin balkonu da oldukça dikkat çekici. Kınalı, evin balkonunun İstanbul manzarasıyla büyüleyici bir huzur sunduğunu belirtti ve eve 3 ay önce taşındığını duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Didem Kınalı’nın Cihangir’deki Yeni Evi ve Yenileme Süreci
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin