1. Haberler
  2. Siyaset
  3. DHA Türkiye Sokak Köpeği Sorununu Çözmeye Odaklandı

DHA Türkiye Sokak Köpeği Sorununu Çözmeye Odaklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DHA Türkiye, Sokak Köpeği Sorununu Çözmeye Odaklandı

DHA Türkiye, sokak köpeği sorununu çözmeye yönelik önemli bir adım attı. Meclis’te yapılacak düzenlemelerle ilgili çalışmalar hızla ilerliyor.

AK Parti TBMM Grubu’ndan Açıklama

AK Parti TBMM Grubu’ndan yapılan açıklamaya göre, AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sokak köpeği sorununu çözmek amacıyla üzerinde çalıştığı düzenleme için gerekli adımları attı. Yenişehirlioğlu, hazırladığı raporu ilgili mercilere sundu ve destek arayışına devam ediyor.

Yasa Teklifi Hazırlıkları

5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nda değişiklik yapılmasını öngören kanun teklifinin yakın zamanda TBMM Başkanlığı’na sunulması planlanıyor. Yenişehirlioğlu, farklı kesimlerden fikir alarak oluşturduğu düzenleme için diğer siyasi partileri de bilgilendiriyor.

Partilere Bilgi Verildi

Yenişehirlioğlu, TBMM’de grubu bulunan siyasi partilerin grup başkanvekillerini ziyaret ederek yasa teklifi hazırlıkları hakkında detaylı bilgi verdi. Sürecin sağlıklı ilerlemesi ve sorunun kalıcı bir çözüme ulaşması için geniş bir katılım ve destek sağlanması hedefleniyor.

Sorunun Kalıcı Çözümü Önemseniyor

Amaçlarının sokak köpeği sorununa kalıcı bir çözüm getirmek olduğunu belirten Yenişehirlioğlu, toplumun tüm kesimlerinden fikir alarak kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini vurguladı.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DHA Türkiye Sokak Köpeği Sorununu Çözmeye Odaklandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin