1. Haberler
  2. Spor
  3. DHA Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan’dan Transfer ve Hedefler Üzerine Açıklamalar

DHA Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan’dan Transfer ve Hedefler Üzerine Açıklamalar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DHA Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan’dan Önemli Açıklamalar

DHA Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Önemli Açıklamalar

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün dergisine verdiği röportajda transfer çalışmaları, hedefler ve taraftarlara yönelik önemli mesajlar paylaştı.

“Eksiklerimizi Tamamlayacağız”

Transfer sürecine ilişkin açıklamalar yapan Doğan, kulübün mali disiplinine sadık kalacaklarını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

DHA Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Transfer ve Hedefler Üzerine Açıklamalar

“Trabzonspor olarak çok uzun süredir titizlikle yürüttüğümüz transfer politikamız, scouting ekibimizin yardımı ve teknik direktörümüz Abdullah Avcı’nın gözetiminde sürdürülmektedir. Yeni sezona, istediğimiz kadro ve hırslı bir oyuncu grubu ile başlamamız için gerekli adımları atıyoruz. Önümüzdeki günlerde tüm eksiklerimizi tamamlayacağız ve bunu mali disiplinimizden ödün vermeden gerçekleştireceğiz.”

“Takımınıza Güç Katın”

Taraftarların kulübe maddi ve manevi destek vermeleri gerektiğini dile getiren Doğan, şu sözlerle destek çağrısında bulundu:

“Tüm Trabzonspor sevdalılarına, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, zevk verecek, heyecan verecek ve sonunda mutlu sona ulaşabileceğimiz müthiş bir sezon yaşatabilmek için hazırız. Biz üzerimize düşeni daima yapacağız ve hiçbir zaman ‘yeter’ demeyeceğiz. Özellikle bu sezon, adil bir futbol sezonunun sağlanması koşuluyla, ilk maçtan son maça kadar büyük bir inatla ve tam bir dikkatle hedefimizin peşinde koşacağız. Sizler de üzerinize düşeni yapın. Kulübünüze maddi ve manevi anlamda destek verin. İlk dakikadan son dakikaya kadar, skor ne olursa olsun, var gücünüzle takımınıza güç katın.”

“Bordo-Mavi’nin Yanında Durun”

Taraftarlara seslenen Başkan Doğan, duygularını şu şekilde ifade etti:

“Başka takımlar taraftarlarına ’12’inci Adam’ diyor. Siz Trabzonsporlusunuz; 15 adam gücünde olun. Sesiniz gür çıksın, inadınız inat olsun. Bu şanlı takımı bir gün bile yalnız bırakmayın. Küsüp sırtınızı dönmeyin. Bu, takımımıza, şehrimize, davamıza kötülüktür. Daima bordo-mavinin yanında durun. Dünyanın en büyük kulüplerinin yaptığı gibi kesintisiz güç kaynağı sağlayın. Gerideyken takımın size daha çok ihtiyacı var. Onları geriden getirip kazandıran itici kuvveti sağlayın. Gücünüz miktarınca, eşinize, çocuklarınıza, sevdiklerinize ve kendinize bir hediye alacaksanız, ilk adresiniz mutlaka TS Club olsun. Yemeği dışarıda yiyecekseniz, kapısının önünde Bordo Mavi bayrağımız olana gidin. İşte bu kadar çok Trabzonsporlu olun ve bu büyük sezonda şampiyonluğu herkesten çok isteyin. Çünkü biz bu kadar çok istersek, dışarıda fırtına kopacak demektir.”

“Şampiyonluğa Kilitlendik”

Doğan, Trabzonspor’un adaletsizliklere karşı duruşunun net olduğunu ve asla değişmeyeceğini belirterek şampiyonluk hedeflerini şu şekilde açıkladı:

DHA Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Transfer ve Hedefler Üzerine Açıklamalar

“Gururla ve büyük bir heyecanla başlayacağımız yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Bizler için kolay bir yıl değildi, ancak öğreticiydi. Lakin bu yıl, tüm camiamızı kenetleyen, hırslandıran ve yeni sezon öncesi tam da ihtiyacımız olan gücü hepimize veren bir dönemdi. Bu sayede, henüz sezon başlamadan tek bir amaca, şampiyonluğa kilitlendik. Şimdi sıra profesyonel takımımızın üzerine düşeni yapmasında… Taraftarımızın tribünleri doldurmasında ve dünyanın en büyük şehir takımına yaraşan desteği sunmasında.”

“TFF Başkanı’na Başarı Diledi”

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni yönetimine de başarılar dileyen Doğan, şu sözleri sarf etti:

“Türkiye Futbol Federasyonu yeni bir yönetim ve yeni bir başkan ile göreve geldi. Bu vesileyle yeni başkanımız, aynı zamanda Trabzonspor Kulübü’nde de bir dönem başkanlık yapan Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nu tebrik ediyor, başarılı bir görev süresi diliyorum. Biz her zaman tarafsızlığı, adaleti ve sadece hak edenin kazanacağı adil futbol ortamını istedik. Başkaları gibi sadece bizi kayıran birilerini değil, mert ve sözünün eri, adaleti sağlayacak iradeye sahip yönetimi istedik. Başkaca hiçbir talebimiz olmadı. Sayın Hacıosmanoğlu, futbol tecrübesi olan, çalışkan ve mert bir insandır. İnanıyorum ki, yeni görevinde çok başarılı işlerin altına imza atacaktır.”

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DHA Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan’dan Transfer ve Hedefler Üzerine Açıklamalar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin