1. Haberler
  2. Spor
  3. DHA Lille, Fenerbahçe ile UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Karşılaşacak

DHA Lille, Fenerbahçe ile UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Karşılaşacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DHA Lille, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Fenerbahçe ile Karşılaşacak

DHA Lille, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Fenerbahçe ile Karşılaşacak

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında Lille, kendi sahasında Fenerbahçe ile mücadele edecek. Bu önemli karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında, Lille Teknik Direktörü Bruno Genesio ve takımın oyuncularından Benjamin Andre, hazırlıklar ve hedefler hakkında açıklamalarda bulundu.

“ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE KOLAY MAÇ YOK”

Lille Teknik Direktörü Bruno Genesio, takımının bu zorlu mücadelede elinden gelenin en iyisini yapacağını belirterek, “Şampiyonlar Ligi’nde hiçbir maç kolay geçmez. Her takımı yenmek için mücadele etmelisiniz. İki maçta da taraftarlarımız ve kendimiz için tüm gücümüzle savaşacağız. Kendi sahamızda oynamanın avantajını kullanarak, rövanş maçında şansımızı riske atmamak için maça hırsla, dengeli ve akılcı bir şekilde yaklaşacağız.” ifadelerini kullandı.

“3 EKSİK OYUNCU OLACAK”

Genesio, yarın oynanacak olan maçta bazı eksik oyuncularının olacağını dile getirerek, “Yarınki maçta 3 eksik oyuncu olacak. İsmaili iyileşemedi, Ayyoub ayak bileği burkulmasından dolayı tedavi görüyor ve Nabil tamamen grubun dışındadır.” şeklinde konuştu.

BENJAMIN ANDRE: “BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR MAÇ”

Lille forması giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Benjamin Andre ise, “Yeniden başladığımız için mutluyuz. Hislerimiz oldukça iyi. İyi bir maç için tüm koşullar mevcut. Bu bizim için önemli bir maç ve buna en iyi şekilde hazırlandık. Koçumuz gibi çok tecrübeli bir takımımız var. Aynı zamanda çok sayıda genç oyuncumuz mevcut. Onların coşkusu ve enerjisi belki de bize avantaj sağlayacak.” sözlerini sarf etti.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DHA Lille, Fenerbahçe ile UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Karşılaşacak
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin