1. Haberler
  2. Spor
  3. DHA Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Lugano ile Karşılaşacak

DHA Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Lugano ile Karşılaşacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında İsviçre’nin Lugano takımına konuk olacak. Bu önemli mücadele yarın akşam Thun şehrinde gerçekleştirilecek ve Türkiye saati ile 21:30’da başlayacak. Karşılaşmanın hakemi olarak Danimarka Futbol Federasyonu’ndan Morten Krogh atanırken, yardımcı hakemlik görevini de yine aynı federasyondan Dennis Rasmussen ve Steffen Bramsen üstlenecek.

BEŞİKTAŞ SEZONA HIZLI GİRDİ

Siyah-beyazlı ekip, sezonun ilk maçlarına etkileyici bir başlangıç yaparak dikkatleri üzerine çekti. Süper Kupa’da Galatasaray’ı 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Beşiktaş, ligde de Samsunspor’u 2-0 ve Antalyaspor’u 4-2 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

SİYAH-BEYAZLILAR AVRUPA’DA DA BAŞARI PEŞİNDE

Yeni teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst’un yönetiminde takım, sahada gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Yeni transferler Rafa Silva ve Ciro Immobile, hem saha içindeki liderlikleriyle hem de takıma kattıklarıyla Beşiktaş’ın oyun kalitesini artırıyor. Beşiktaş, Lugano’yu geçerek UEFA Avrupa Ligi’nde ilerlemeyi ve uluslararası arenada da adından söz ettirmeyi hedefliyor. Karşılaşma öncesinde siyah-beyazlılarda sakat veya cezalı futbolcu bulunmamakta; ancak transfer görüşmelerinde bulunacak olan Jackson Muleka, İsviçre’ye götürülmedi.

LUGANO TANIDIK BİR RAKİP

Lugano, Türk takımlarıyla olan eşleşmeleriyle tanıdık bir ekip haline geldi. Geçtiğimiz sezon Konferans Ligi’nde Beşiktaş ile aynı grupta mücadele eden Lugano, evindeki maçı 2-0 kaybetmiş, İstanbul’da ise 3-2 galip gelmişti. Bu sezon başında Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda Fenerbahçe ile eşleşen İsviçre temsilcisi, bu maçları 4-3 ve 2-1’lik skorlarla kaybetmişti.

DHA Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Lugano ile Karşılaşacak

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DHA Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Lugano ile Karşılaşacak
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin