1. Haberler
  2. Magazin
  3. Devrim Özkan ve Lucas Torreira’nın Yeniden Bir Araya Gelmesi

Devrim Özkan ve Lucas Torreira’nın Yeniden Bir Araya Gelmesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Devrim Özkan ve Lucas Torreira’nın Aşk Hikayesi

Devrim Özkan ve Lucas Torreira'nın Aşk Hikayesi

Ekranların parlayan yıldızı Devrim Özkan ile Galatasaray’ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira, birbirlerine duydukları derin aşkla dolu bir ilişki sürdürürken, geçtiğimiz ocak ayında ani bir kararla yollarını ayırmaya karar vermişti. İkili, sosyal medya platformlarında birbirlerinin hesaplarını takip etmeyi bıraktı ve birlikte çektikleri fotoğrafları silerek bu durumu resmileştirdi.

Ancak, 8 ay aradan sonra güzel çiftin yeniden bir araya geldiği haberi geldi. Devrim Özkan, sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımla barıştıklarını duyurdu. Torreira da, aynı fotoğrafı paylaşıp İspanyolca’da ‘Hayatım’ anlamına gelen ‘Mi vida’ notunu ekleyerek sevgisini bir kez daha ifade etti.

Çift, Özkan’ın doğum gününü birlikte kutlayarak mutluluklarını pekiştirdi. Torreira, sevgilisine özel bir sürpriz yaparak gündemde yer aldı. Devrim Özkan da doğum günü kutlamasından romantik karelerini paylaşmayı ihmal etmedi.

Devrim Özkan ve Lucas Torreira'nın Yeniden Bir Araya Gelmesi

Bu paylaşımlar sonrası, spiker Hande Sarıoğlu’nun yorumu dikkat çekti. “ÇOK ŞANSLISIN” diyerek, “Umarım 8 ay süren ayrılık döneminde yaşadıklarından ders almışsındır ve dışarısının ne kadar vahşi bir orman olduğunu fark etmişsindir. Bu adam belki küçük ama gönlü kocaman; sen de ne şanslısın ki o kadar yer dolaşıp gönlünü sana kaptırmış.” şeklinde bir yorumda bulundu.

Devrim Özkan ve Lucas Torreira'nın Yeniden Bir Araya Gelmesi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Devrim Özkan ve Lucas Torreira’nın Yeniden Bir Araya Gelmesi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin