1. Haberler
  2. Magazin
  3. Defne Samyeli’den Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Açıklamaları

Defne Samyeli’den Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Açıklamaları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Defne Samyeli’den Cem Yılmaz Açıklamaları

Defne Samyeli'den Cem Yılmaz Açıklamaları

Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, 2018 yılında ünlü komedyen Cem Yılmaz ile bir ilişkiye başlamıştı. Bu aşk hikayesi, 1.5 yıl sürmüş ve ikili, ilişkileri boyunca sık sık gündeme gelmişti. Samyeli’nin o dönemdeki ilişkisi devam ederken, Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya ile görüştüğü iddiaları ortaya atılmıştı. Bu durum, Defne Samyeli’nin tepkisini çekmişti.

Defne Samyeli'den Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Açıklamaları

“HİÇ İHTİMAL VERMEDİM VE KONDURAMADIM”

Yılmaz ve Sarıkaya’nın ilişkisi gün yüzüne çıktığında, Defne Samyeli o dönem “Hiç ihtimal vermedim ve konduramadım” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Bu sözler, onun yaşadığı duygusal karmaşayı ve hayal kırıklığını açıkça ortaya koyuyordu.

Defne Samyeli'den Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Açıklamaları

Geçtiğimiz günlerde Kaan Ölker’in programına konuk olan Defne Samyeli, o dönemdeki açıklamalarına dair sessizliğini bozarak, düşüncelerini paylaştı.

“KONDURAMAMAK DA SENİNLE İLGİLİ”

Samyeli, “Oradan şunu öğrendim; konduramamak da seninle ilgili bir konu. Kondursaydın! Senin yanıldığın yer, senin körlüğün” diyerek, yaşadığı deneyimlerin getirdiği dersleri açıkladı. Bu sözleriyle, ilişkilerdeki güven ve algının önemine dikkat çekti.

Eski sevgililerinin yeni ilişkileri hakkında yapılan haberlerde adının geçmesinin kendisini rahatsız ettiğini ifade eden Samyeli, “Bitmiş, sonlanmış, herkes kendi yoluna gitmiş. Artık temcit pilavı gibi oldu. Sanki iki kişi birbirinin listesine giriyormuş gibi anılıyor. Yaşanan aşkı da küçültüyor bu durum” dedi. Samyeli, geçmişte yaşanan aşkların daha fazla saygı görmesi gerektiğini savunarak, bu tür haberlerin hem kişisel hayatını hem de geçmiş ilişkilerini olumsuz etkilediğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Defne Samyeli’den Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Açıklamaları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin