1. Haberler
  2. Gündem
  3. CZN Burak, Youssef En-Nesyri’ye Özel Ziyafet Verdi

CZN Burak, Youssef En-Nesyri’ye Özel Ziyafet Verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CZN Burak’tan Youssef En-Nesyri’ye Özel Ziyafet

CZN Burak'tan Youssef En-Nesyri'ye Özel Ziyafet

Sosyal yardım projeleri ve dünya çapında tanınan restoranlarıyla adından söz ettiren ünlü isim CZN Burak, bu kez önemli bir misafiri ağırladı. CZN Burak, Fenerbahçe’nin rekor bedelle transfer ettiği Youssef En-Nesyri ve ailesini restoranında konuk etti.

En-Nesyri ve Ailesine Lezzet Dolu Bir Ziyafet

Uzun yıllardır kendisini sosyal medya üzerinden takip eden En-Nesyri ve ailesine, CZN Burak birbirinden lezzetli yemeklerle dolu bir ziyafet sundu. Bu anlara ait video ve fotoğrafları da Instagram hesabında paylaşan CZN Burak, “Hoşgeldin Habibi ehlen ve sehlen” notunu düştü.

CZN Burak, Youssef En-Nesyri'ye Özel Ziyafet Verdi

Transfer Sürecinde Etkili Rol

CZN Burak, En-Nesyri’nin Fenerbahçe’ye transferinde de önemli bir rol üstlendi. Edinilen bilgilere göre, ikili ilk olarak Katar’da bir araya geldi. Bu tanışma, En-Nesyri’nin Türkiye’ye adım atmasında etkili oldu.

CZN Burak, Youssef En-Nesyri'ye Özel Ziyafet Verdi

İstanbul Hakkında Bilgi Aldı

Faslı forvet, Fenerbahçe’ye transfer olmadan önce CZN Burak ile görüşerek İstanbul hakkında çeşitli bilgiler aldı. Nerelerde rahat yaşayabileceği konusunda sorular sordu. CZN Burak, İstanbul’un tüm güzelliklerini anlatarak En-Nesyri’nin transfere ‘evet’ demesinde büyük bir etki yarattı.

CZN Burak, Youssef En-Nesyri'ye Özel Ziyafet Verdi

İlk Yemek Vadi İstanbul’da

En-Nesyri, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladıktan sadece bir gün sonra ailesiyle birlikte CZN Burak’ın İstanbul’daki tek mekanı olan Vadi İstanbul Mall’de ilk yemeğini yedi.

Türk Futbolunda Transfer Rekoru

Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Faslı golcünün transferinde mutlu sona ulaşarak Türk futbolunda transfer rekorunu geliştirmiş oldu. Sarı-lacivertli kulüp, futbolcunun satın alındığı İspanyol takımı Sevilla’ya 8 taksitte toplam 19,5 milyon euro ödeyeceklerini duyurdu. Fenerbahçe, En-Nesyri ile 5 yıllık sözleşme imzalayarak, 19 milyon 500 bin euroluk bonservis bedelinin 4 yıl içerisinde 8 taksitle ödeneceğini de açıkladı.

CZN Burak, Youssef En-Nesyri'ye Özel Ziyafet Verdi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CZN Burak, Youssef En-Nesyri’ye Özel Ziyafet Verdi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin