1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Temmuz Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Temmuz Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “15 Temmuz Direnişi Unutulmayacak Bir Zaferdir”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tarihi çağrısıyla FETÖ’cü darbecilere karşı verilen demokrasi ve vatan mücadelesinin üzerinden 8 yıl geçti. Acılar ve anılar hala tazeliğini koruyor. 251 vatan evladının şehit düştüğü o büyük direniş tarihe altın harflerle geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Mustafa Cambaz adına düzenlenen törende önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mesajı: “Yeni Nesillere Zafer Armağan Ettik”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “15 Temmuz’da ihanet çetesinin 40 yıllık planını bozarak, bizden sonraki nesillere şeref madalyası olarak taşıyacakları yeni bir zafer armağan ettik.” ifadelerine yer verdi. Ayrıca, “O meşum gece yaşadıkları derin hayal kırıklığının acısını yıllardır unutamayanlar isteme de biz 15 Temmuz ruhuna sahip çıkacağız.” dedi.

Şehit Mustafa Cambaz’ın Anısına

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit Mustafa Cambaz’ın genç yeteneklere ilham kaynağı olmaya devam ettiğini belirtti. 15 Temmuz’da 252 vatan evladını şehit verdiklerini hatırlatan Erdoğan, hüner ehline verilen değerin önemine vurgu yaptı. Mustafa Cambaz’ın hain darbeciler tarafından şehit edildiğini ifade etti.

FETÖ’cü Hainlerin İhaneti

FETÖ'cü Hainlerin İhaneti

Erdoğan, FETÖ’cü hainlerin Mustafa Cambaz’ı göğsünden 2 kurşunla şehit ettiğini belirterek, insanları korkakça ve namertçe katlettiklerini ifade etti. Ancak bu hainlerin amaçlarına ulaşamadığını vurguladı.

15 Temmuz Ruhunu Yaşatmak

15 Temmuz Ruhunu Yaşatmak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz’un unutulmaması gerektiğini vurgulayarak, pazartesi günü 81 ilde çeşitli etkinliklerle 252 vatan evladını yad edeceklerini söyledi. Ayrıca, İsrail’in Gazze saldırılarına da değinerek, İslam dünyasının bu konuda daha fazla sorumluluk alması gerektiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Temmuz Mesajı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin