1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Yönelik Hakaretler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Yönelik Hakaretler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasi kariyeri boyunca sık sık muhalefetin ahlak sınırlarını aşan hakaret, iftira ve eleştirilerine maruz kalmaktadır. Son olarak Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı “Erdoğan anayasayı değiştirmezse bir başka ülkeye gider, Amerika’ya gider.” şeklinde tehdit etti. Bu çirkin sözlere, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten sert bir tepki geldi.

“Bu sözleri şiddetle kınıyoruz”

Açıklamasında, “Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal’ın sözleri çirkin bir şuursuzluk ve saygısızlık örneğidir. Bu sözleri şiddetle kınıyoruz.” ifadelerine yer veren Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vesayetle mücadeleden terörle mücadeleye kadar birçok zorlu süreçte gösterdiği kararlı duruşunun takdir edilmesi gerektiğini vurguladı.

“Açıkça haddi aşmaktır”

Çelik, “Yeniden Refah Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal’ın Cumhurbaşkanımıza yönelik kullandığı saygısız ifadeler, sadece bir çirkinliğin değil aynı zamanda açıkça haddi aşmanın ötesindedir. Bu tür çirkinliklere ve iftiralara karşı bugüne kadar mücadele ettik, bundan sonra da bu tür saldırılara siyasi ve hukuki anlamda karşılık vereceğiz.” şeklinde açıklamada bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Yönelik Hakaretler
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin