1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Seyithan İzsiz’e AK Parti Rozetini Taktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Seyithan İzsiz’e AK Parti Rozetini Taktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Seyithan İzsiz’e Parti Rozetini Taktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Seyithan İzsiz'e Parti Rozetini Taktı

İstanbul milletvekili Seyithan İzsiz, İyi Parti’den istifa ederek AK Parti’ye katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 23’üncü Kuruluş Yıl Dönümü Programı’nda İzsiz’e parti rozetini takarak yeni dönemine merhaba dedi. Programın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İzsiz, hissettiklerini içten bir şekilde paylaştı.

“Aslı Astarı Olmayan Dedikodular Üretildi”

Seyithan İzsiz, “Tekrar yuvamda olmanın mutluluğunu yaşıyorum” diyerek, “Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın daveti üzerine, bugün yuvam olan ve evim olarak gördüğüm AK Parti’de tekrardan bulunmanın huzurunu yaşıyorum. İyi Parti’den aday olduğum süreçten itibaren şahsımla ilgili aslı astarı olmayan birçok dedikodu ve fitne üretildi. Siyasette yutkunma sanatı kıymetlidir ve değerlidir.”

“Türkiye’nin Geleceği İçin Umut Var”

İzsiz, “Ancak belki vakti geldiğinde birçok şeyi ifade etmekte fayda var. Bu itibarla ben, AK Parti ile Türkiye’nin geleceğine dair yeniden bir umudun, yeni icraatların ve şahlanış dönemlerinin yaşanacağına inanıyorum. Tekrar yuvamda olmanın mutluluğunu yaşıyorum.” şeklinde konuştu.

İzsiz, sözlerine şöyle devam etti: “Zaman içerisinde sizlerin de daveti üzerine, inşallah birçok açıklamam olacak; hem şahsıma hem de içinde bulunduğum sürece dair. Bu nedenle şimdilik hepinize çok teşekkür ediyorum. Kalbimdeki şükranlarımı özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız ve partimizin tüm bireylerine sunuyorum. Hepinize saygılar ve sevgilerimi iletiyorum.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Seyithan İzsiz’e AK Parti Rozetini Taktı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin