1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de Vatandaşlarla Buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de Vatandaşlarla Buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yarın düzenlenecek olan toplu açılış törenine ve çeşitli programlara katılmak üzere memleketi Rize’nin Güneysu ilçesine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Camisi önünde kendisini bekleyen vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, makam aracından inerek otobüse geçti ve burada kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de Vatandaşlarla Buluştu

Afet Konutları ve Hastane İnşaatlarını İnceleyecek

Erdoğan, ana-baba ocağı Güneysu’da hemşehrileriyle tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Afet konutlarının dağıtımı ve atacakları bazı adımları yerinde görmek amacıyla Rize’ye geldiklerini ifade eden Erdoğan, pazar akşamına kadar burada kalacaklarını söyledi. Ayrıca, Rize Şehir Hastanesi ve Güneysu Hastanesi’nin inşaatlarını da yerinde inceleyeceklerini vurguladı. Erdoğan, hastaneleri bir an önce Rize halkına teslim etmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de Vatandaşlarla Buluştu

“Çaylar Ne Alemde?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hafta sonu Rize’de beklenen yağışların özellikle pazar günü için öngörüldüğüne dikkat çekerek, bu yağışların Rize’nin bereket kaynağı olduğunu vurguladı. Çay yetiştiren ve üretenlere yönelik olarak, “Çaylar ne alemde? Fakat şimdi artık makinayla tarıyorsunuz diye duyuyorum. Bu da tabii pek hayra alamet değil. Nereden nereye geldik. Şimdi makinayla çayı tarıyoruz. Ben anlamam, siz anlıyorsunuz bu işlerden ama benim hemşehrilerim kendine yakışanı yapar.” şeklinde ifadelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de Vatandaşlarla Buluştu

“Rize’mizde İnşallah Muhteşem Bir Cami İnşa Edelim”

Rize’de şehir merkezinde muhteşem bir cami inşa etme arzusunu dile getiren Erdoğan, “Mevcut cami maalesef kayma yapmış. Şimdi şantiyenin olduğu yerde büyükçe bir cami yapalım istiyoruz. Bu büyük cami ile birlikte Rize’nin kendine yakışanını gerçekleştirelim istiyoruz. Mevcut camiyi de daha farklı bir şekilde, o büyük cami bittikten sonra, onunla ilgili adımı da tabii ki atacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de Vatandaşlarla Buluştu

Çocuklara Oyuncak Dağıttı

Rize Valiliği önünde gerçekleştirilecek olan Afet Konutları Anahtar Teslimi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni hakkında bilgi veren Erdoğan, törende Türkiye ve dünya gündemiyle ilgili tüm düşüncelerini paylaşacağını ifade etti. Ayrıca, hemşehrilerinin yazılı taleplerini toplarken çocuklara oyuncak dağıtmayı da ihmal etmedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de Vatandaşlarla Buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize Programı

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın Rize’de düzenlenecek Afet Konutları Anahtar Teslimi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’ne katılması bekleniyor.
  • Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Toplantısı’na katılım gösterecek.
  • Yapımı devam eden Rize Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulunacak.
  • Sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de Vatandaşlarla Buluştu

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de Vatandaşlarla Buluştu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin