1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maduro ile Telefon Görüşmesi Gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maduro ile Telefon Görüşmesi Gerçekleştirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi – Son dakika gelişmesine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro ile bir telefon görüşmesi yaptı. İletişim Başkanlığı’ndan yapılan resmi açıklamada, iki liderin gerçekleştirdiği görüşmenin detaylarına yer verildi.

Görüşmede, Türkiye ile Venezuela arasındaki ikili ilişkilerin yanı sıra, bölgesel ve küresel meseleler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin Venezuela ile olan dostane ilişkilerini güçlendirme arzusunu vurguladı.

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela’daki yaklaşan seçimlerin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, Türkiye’nin bu süreçte Venezuela’nın yanında yer alacağını ve diyalog sürecine destek vermeye devam edeceğini ifade etti. Erdoğan, Venezuelalı vatandaşlara huzur, refah ve esenlik dileklerini iletti.

Görüşme sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Venezuela’nın Filistin’e yönelik desteğini de takdirle karşıladığı belirtildi. Bu bağlamda, Erdoğan, İsrail zulmü karşısında Venezuela’nın duruşunu desteklediğini dile getirdi.

Ayrıntılar için takipte kalın…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maduro ile Telefon Görüşmesi Gerçekleştirdi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin