1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bangladeş Geçici Hükümet Başdanışmanı ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bangladeş Geçici Hükümet Başdanışmanı ile Görüştü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bangladeş’e Telefon Görüşmesi

Haber Merkezi – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yoğun diplomasi trafiğini sürdürmeye devam ediyor. Son olarak, Bangladeş Halk Cumhuriyeti Geçici Hükümet Başdanışmanı Muhammed Yunus ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

İkili İlişkiler Ele Alındı

Görüşme sırasında, Bangladeş’teki felaketler, Türkiye ile Bangladeş arasındaki ikili ilişkiler, bölgesel ve küresel meseleler üzerinde duruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bangladeş’te meydana gelen sel felaketinden duyduğu derin üzüntüyü dile getirerek, hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına ise sabır temennisinde bulundu.

Erdoğan, Türkiye’nin her zaman olduğu gibi felaketle mücadelede ve yaraların sarılmasında Bangladeş halkının yanında olacağını vurguladı. Bu bağlamda, Türkiye’nin yardıma yönelik katkılarının süreceğini belirtti.

Seçimlerde Başarılar Diledi

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ve Bangladeş’in iş birliğini her alanda geliştirmeye kararlı olduklarını ifade etti. Geçici hükümet tarafından düzenlenecek olan seçimlerin, Bangladeş halkı için hayırlara vesile olması konusunda dileklerini iletti. Erdoğan, görüşme sırasında Muhammed Yunus’a yeni görevinde başarılar dileyerek, gelecekteki iş birlikleri hakkında da olumlu mesajlar verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bangladeş Geçici Hükümet Başdanışmanı ile Görüştü
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin