Cristiano Ronaldo’ya büyük şok! Hiçbir kulüp istemiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cristiano Ronaldo, kariyerinin en kötü günlerini geçiriyor. Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından biri olarak kabul edilen Portekizli yıldızın Ocak ayında takımdan ayrılabileceği iddia edilmişti. The Times, Manchester United Menajeri Erik Ten Hag ile problem yaşayan Ronaldo’nun Ocak ayında takımdan ayrılmaya hazırlandığını ifade etmişti.

SEZON SONUNA KADAR KALACAK

Haberde Erik Ten Hag ve Manchester United yetkililerinin bu konuda uzalşam sağladığı belirtilmişti. İngiliz basınından Ronaldo ile ilgili bir iddia daha geldi. ESPN’de yer alan habere göre hiçbir kulüp Ronaldo’yu Ocak ayında transfer etmek istemiyor. Habere göre Ronaldo’nun sezon sonuna kadar Manchester United’ta kalacağı ve sözleşmesinin sona ermesinin ardından kulüp arayışına geçeceği ifade edildi.

YAZ AYLARINDA DEVLER İLGİ GÖSTERDİ

ESPN’de yer alan haberin detayında Ronaldo’nun Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir kulübe imza atmakta ısrarcı olduğu vurgulandı.  Napoli, Atletico Madrid ve Chelsea gibi kulüpler sezon başında Ronaldo’ya ilgi gösterse de resmi bir hamle gerçekleşmedi.

AL-HİLAL’DEN İNANILMAZ TEKLİF

Portekizli dünya yıldızı için tek resmi teklif Suudi Arabistan kulübü Al-Hilal’den geldi. Al-Hilal kulübünün yaz aylarında Ronaldo’ya haftalık 2 milyon 300 bin euro teklif ettiği fakat hem oyuncunun hem kulübün bu teklifi geri çevirdiği belirtildi.

GALATASARAY İDDİASI

The Sun’ın ESPN’e dayandırdığı haberin detayında Galatasaray’ın Ronaldo transferi için her şeyini ortaya koyacağı iddia edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cristiano Ronaldo’ya büyük şok! Hiçbir kulüp istemiyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin