1. Haberler
  2. Spor
  3. Cristiano Ronaldo’nun Futbol Geleceği ve 1000 Gol Hedefi

Cristiano Ronaldo’nun Futbol Geleceği ve 1000 Gol Hedefi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cristiano Ronaldo’dan Futbol Geleceği Hakkında Açıklamalar

Cristiano Ronaldo'dan Futbol Geleceği Hakkında Açıklamalar

Haber Merkezi – Suudi Arabistan’ın Al Nassr takımında forma giyen Cristiano Ronaldo, kariyeriyle ilgili önemli ve dikkat çekici açıklamalarda bulundu. 39 yaşındaki Portekizli yıldız, futbol oynamaya devam edebilecek gücünü hissettiğini ve oyundan hala büyük bir keyif aldığını vurguladı.

Ronaldo, “Kendimi iyi hissediyorum, sanırım hala iyi görünüyorum. Hala top sürebildiğimi, şut çekebildiğimi ve gol atabildiğimi hissediyorum. Hiçbir şey üretemediğimi, hiçbir şey veremediğimi hissettiğim gün futbolu bırakacağım.” ifadeleriyle, futbol hayatına ne zaman son vereceğine dair ipuçları verdi. Şu an için bu noktadan oldukça uzak olduğunu belirten Ronaldo, gelecekte de sahalarda yer almayı sürdüreceğinin sinyallerini verdi.

1000 GOL HEDEFİ

Kariyeri boyunca 900 gol barajını geçtiğini söyleyen Ronaldo, hedefinin 1000 gole ulaşmak olduğunu açıkladı. “Futbol tarihinin en skorer oyuncusuyum. Ama çıtayı daha da yükselteceğim. 900 gol attım ama 1000 gol atmak istiyorum. Bu hedefe ulaşmak istiyorum. 1000 golün videosu olacak ve böylece bu golleri attığımı kanıtlayabileceğim.” şeklinde konuştu. Bu hedef, Ronaldo’nun futbol tutkusunu ve azmini bir kez daha gözler önüne serdi.

Cristiano Ronaldo’nun Al Nassr ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor ve bu süre zarfında daha birçok başarıya imza atmayı hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cristiano Ronaldo’nun Futbol Geleceği ve 1000 Gol Hedefi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin