1. Haberler
  2. Gündem
  3. Çorum’da Emniyet ve Jandarma Denetimleri Aralıksız Devam Ediyor

Çorum’da Emniyet ve Jandarma Denetimleri Aralıksız Devam Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorum’da, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzurunu, güvenliğini ve kamu düzenini sağlamak amacıyla denetimlerini kesintisiz sürdürüyor. Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, 19-25 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen faaliyetlerin sonuçlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Suç ve suçlularla kararlılıkla mücadele edileceğini vurgulayan Vali Zülkif Dağlı, “Çorumumuzun huzur ve güvenliği için Emniyet ve Jandarmamızla birlikte suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

44 BİN GBT SORGUSU YAPILDI

Polis ve Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği asayiş uygulamaları kapsamında toplam 44 bin 231 şahsın GBT’si sorgulandı. Bu süreçte 14 yoklama kaçağı yakalandı. Denetimlerde 265 şüpheliye işlem yapılırken, 7 kişi tutuklandı. Ayrıca, denetimler sırasında 10 tabanca, 11 av tüfeği, 3 kuru sıkı tabanca, 193 adet fişek ve 166 av tüfeği kartuşu ele geçirildi.

432 OLAY AYDINLATILDI

Polis ve jandarma sorumluluk bölgesinde meydana gelen toplam 499 olayın 432’si başarılı bir şekilde aydınlatıldı. Trafik uygulamalarında ise 145 farklı noktada bin 286 personelin katılımıyla 19 bin 775 araç ve bin 115 motosiklet kontrol edildi.

190 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Bu denetimlerde bin 617 sürücüye alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldı ve 190 araç trafikten men edildi. Ayrıca, 23 sürücünün ehliyetine el konuldu. Uygulamalarda hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 11 kişi yakalandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele çalışmaları kapsamında ise 9 adet tarihi eser ve 1 adet dedektör ele geçirildi.

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Narkotik suçlarla mücadele kapsamında yapılan denetimlerde 4 gram metamfetamin, bin 687 gram bonzai, 10 gram esrar ve 418 adet sentetik ecza ile 262 mililitre sıvı bonzai ele geçirildi. Bu denetimlerde 28 şahsa işlem yapılırken, 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çorum'da Emniyet ve Jandarma Denetimleri Aralıksız Devam Ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Çorum'da Emniyet ve Jandarma Denetimleri Aralıksız Devam Ediyor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çorum’da Emniyet ve Jandarma Denetimleri Aralıksız Devam Ediyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin