1. Haberler
  2. Siyaset
  3. CHP’de Tanju Özcan Krizi

CHP’de Tanju Özcan Krizi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik yaptığı ‘koltuk sevdası’ açıklamalarına sert bir yanıt aldı. Kılıçdaroğlu, ‘edepsiz’ ifadesiyle cevap vererek tartışmayı sosyal medyada sürdürdü.

CHP'de Tanju Özcan Krizi

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Özcan’ın kullanmış olduğu ifadelerin kırıcı ve rencide edici olduğunu belirterek, partinin Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı olduğunu vurguladı.

Yücel ayrıca, CHP’nin milletvekillerinin kişilere değil, partinin savunduğu fikirlere ve değerlere bağlı olduğunu ifade ederek, her düşüncenin eleştiri ve saygı sınırları içerisinde özgürce ifade edilebileceğini belirtti.

Parti sözcüsü, CHP’nin eski genel başkanı hakkında eleştiri sınırlarını aşan bir üslupla yapılan paylaşımları tasvip etmediklerini vurgulayarak, konuyu partinin yetkili kurullarında değerlendireceklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’de Tanju Özcan Krizi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin