1. Haberler
  2. Siyaset
  3. CHP’de Gölge Bakanlıklar ile Yeni Dönem Başlıyor

CHP’de Gölge Bakanlıklar ile Yeni Dönem Başlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKA CHP’de yaşanan önemli değişim sürecinin ardından Genel Başkan Özgür Özel, partinin daha etkili bir şekilde çalışabilmesi için gölge bakanlıklar oluşturdu. Bu bakanlıklar, çeşitli alanlarda uzman ekiplerle birlikte faaliyetlerini sürdürüyor. Özellikle ekonomi alanında önemli adımlar atılacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe ve ekibi, yeni bir çalışma başlatmaya hazırlanıyor.

İL İL TÜRKİYE’Yİ DOLAŞACAKLAR

Yeni yasama dönemiyle birlikte, CHP kurmayları Türkiye genelinde kapsamlı bir yurt gezisi programı başlatacak. Bu geziler, yurttaşların sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm önerilerini aktarmak amacıyla gerçekleştirilecek. Bu kapsamda, detaylı bir yol haritası hazırlandığı ve çalışmaların devam ettiği bilgisi edinildi.

EKONOMİDE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ ANLATACAKLAR

CHP kaynaklarından alınan bilgilere göre; düzenlenecek ekonomi gezilerinde, vatandaşların geçim sorunları dinlenecek ve bu sorunların çözümleri üzerine tartışmalar yapılacak. Ayrıca, meslek birlikleri ve odalar da ziyaret edilerek, sektör temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunulacak. CHP, iktidara geldiğinde ekonomi alanında neler yapacağına dair somut önerileri ve mevcut sorunların nasıl çözüleceğine dair planlarını vatandaşlarla paylaşacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’de Gölge Bakanlıklar ile Yeni Dönem Başlıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin