1. Haberler
  2. Siyaset
  3. CHP İçinde Normalleşme: İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu’nun Düğün Buluşması

CHP İçinde Normalleşme: İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu’nun Düğün Buluşması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Normalleşme Görüntüleri Devam Ediyor

Normalleşme Görüntüleri Devam Ediyor

Haber Merkezi, 8 Eylül’de gerçekleştirilecek olan Tüzük Kurultayı öncesinde “normalleşme” görüntülerinin ardı ardına geldiğini bildiriyor. Geçtiğimiz günlerde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu evinde ziyaret etmişti.

Düğünde Buluşma

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Tuzla eski İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla’nın oğlunun düğününde bir araya geldi. İkili, düğün sırasında yan yana oturarak, takdimler esnasında birbirlerini alkışlayarak samimi bir görüntü sergiledi. Düğün töreninde, eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katılımcılar arasında yer aldı.

Kılıçdaroğlu’ndan Kavga ve Barış Mesajı

Gazeteci Yarkadaş, geçtiğimiz günlerde İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu’nun bir araya gelerek görüşeceğini duyurmuştu. Düğünden fotoğraf ve videolar paylaşan Yarkadaş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “CHP içindeki normalleşmeye dair yeni görüntüler…” Kılıçdaroğlu, yeni çiftlere “kavga ve barış” mesajı vererek, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. İmamoğlu, eski günlerdeki gibi Kılıçdaroğlu’na olan saygısını gösterdi. O anlarda, Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve çeşitli ilçe ile belediye başkanları düğünün yapıldığı odada kahve içip sohbet ediyorlardı.

Kılıçdaroğlu’nun Morali Yüksek

Kılıçdaroğlu ile nikah öncesinde de bir araya geldiğini belirten Yarkadaş, şunları ekledi: “CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile nikah öncesi görüştüm. Morali ve keyfi yerindeydi. Enerjikti. Partinin geleceğine dair görüşlerini aktarırken, deneyimini de ortaya koyuyordu.” Bu olumlu gelişmeler, CHP içinde bir yeniden doğuşun sinyallerini vermekte.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP İçinde Normalleşme: İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu’nun Düğün Buluşması
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin