CHP düzenlemeyi AYM’ye götürecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Engin Altay, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile birlikte TBMM’de dün basın toplantısı düzenledi. Kamuoyunda “dezenformasyon teklifi” olarak nitelendirilen teklifi Anayasa Mahkemesi’ne götüreceklerini açıklayan Altay, “Biz Anayasa Mahkemesi’ne hiç şüphesiz yayınladığı günün ertesinde gitmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Sayın Kılıçdaroğlu ABD ziyaretinde planda olmadan New York’a gitti ve 8 saatte nerede olduğuna dair bazı iddialar ortaya atıldı, bir görüşme oldu mu o 8 saatte?” sorusuna da Özkan, şu yanıtı verdi:

“Biz gizli kapaklı hiçbir şey yapmayız. 4 saatlik bir yolculukla New York’a gitmiştir Sayın Genel Başkanımız. New York’ta ilgili gökdelenin önünde gereken sözlerin açıklamasını yapmıştır. Sonra da gene 4 saatlik bir yolculukla Washington’a dönmüştür. Bizim halkımıza söyleyemeyeceğimiz herhangi bir ziyaretimiz yoktur. Pensilvanya’nın yolcuları belli. Gittiler, geldiler, gitmek için can atıyorlar. Biz o yolun yolcusu değiliz. Biz Mustafa Kemal’in yolcusuyuz.”

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP düzenlemeyi AYM’ye götürecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin