1. Haberler
  2. Spor
  3. Cher Ndour Beşiktaş’ta Hedeflerini Paylaştı

Cher Ndour Beşiktaş’ta Hedeflerini Paylaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ın yeni transferi Cher Ndour, kulübün YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda, siyah-beyazlı ekibi tercih etme nedenleri ve gelecekteki hedefleri hakkında bilgi verdi. 20 yaşındaki genç oyuncu, Beşiktaş’ı seçmesinin en önemli sebebinin coşkulu taraftarı olduğunu vurguladı.

Ndour, Beşiktaş’ın kendisine duyduğu güvenin kendisi için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti. Genç orta saha oyuncusu, “Üç yıldır şampiyonluk kazanamadık. Burada şampiyonluk kazanmak harika olur. Avrupa Ligi’nde turu geçip iyi bir hava yakalamayı umuyorum.” şeklinde konuştu.

Cher Ndour Beşiktaş'ta Hedeflerini Paylaştı

Ofansif Futbol Vurgusu

Orta sahada “8” numara pozisyonunu tercih ettiğini açıklayan Ndour, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst hakkında da şunları söyledi: “Onun oyun anlayışını beğeniyorum. İyi bir futbol oynatıyor. Topa sahip olmayı seviyor, ofansif ve pozitif futbol oynamayı istiyor. Bu oyun anlayışının benim için iyi olacağını düşünüyorum.”

İdolü Ronaldo ve Pogba

Mental olarak Cristiano Ronaldo’yu, oyun stili açısından ise Paul Pogba’yı idol aldığını belirten genç oyuncu, Dolmabahçe Stadyumu ve Beşiktaş taraftarları hakkında da düşüncelerini paylaştı. “Biraz gerginim ama bunu olumlu anlamda bir gerginlik olarak söyleyebilirim. Taraftarlarımızın önünde oynamak için gerçekten istekliyim. Umarım oynadığım ilk maçı kazanırız. Burası harika bir atmosfere sahip tarihi bir stat. Bu statta oynamak çok güzel olacak.” dedi.

Ndour, “Burada olmaktan çok mutluyum, yüzde yüzümü vereceğim. Beşiktaş’ı tekrar ait olduğu yere taşımak için elimden geleni yapacağım.” ifadesiyle, takımına olan bağlılığını ve azmini ortaya koydu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cher Ndour Beşiktaş’ta Hedeflerini Paylaştı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin