1. Haberler
  2. Spor
  3. Chelsea, Wolverhampton’ı 6-2 Yenerek İlk Galibiyetini Aldı

Chelsea, Wolverhampton’ı 6-2 Yenerek İlk Galibiyetini Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Premier Lig’de Chelsea, Wolverhampton’ı Farklı Geçti

Premier Lig'de Chelsea, Wolverhampton'ı Farklı Geçti

Haber Merkezi – İngiltere Premier Lig’in ikinci haftasında Chelsea, Molineux Stadyumu’nda Wolverhampton ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu geçen mücadelede tam 8 gol atıldı ve konuk ekip Chelsea, maçı 6-2 gibi net bir skorla kazandı.

Chelsea, Wolverhampton'ı 6-2 Yenerek İlk Galibiyetini Aldı

İlk Yarıda Eşitlik

Maçın başlama düdüğünün ardından Chelsea, Nicolas Jackson’ın 2. dakikada attığı golle öne geçti. Ancak Wolverhampton, 27. dakikada Matheus Cunha’nın kaydettiği golle durumu eşitledi. İlk yarının sonlarına yaklaşırken Chelsea’nin yıldız oyuncusu Cole Palmer, 45. dakikada bir kez daha takımını öne geçirerek skoru 2-1 yaptı. Fakat Wolverhampton, ilk yarının uzatma dakikalarında Jörgen Strand Larsen ile bir gol daha bularak devreyi 2-2 ile kapattı.

Chelsea, İkinci Yarıda Fırtına Gibi Esti

İkinci yarıya hızlı başlayan Chelsea, Noni Madueke’nin 49, 58 ve 63. dakikalarda attığı gollerle adeta fırtına gibi esti. Genç oyuncu, hat-trick yaparak maçın skorunu 5-2’ye taşıdı. Madueke’nin bu üç golünde de asistleri Cole Palmer’den geldi. Bu performansıyla Palmer, 2016’dan bu yana Chelsea forması giyen bir oyuncunun bir maçta 3 asist yaptığı ilk isim oldu.

Chelsea, Wolverhampton'ı 6-2 Yenerek İlk Galibiyetini Aldı

Chelsea’de yeni transfer Joao Felix ise 80. dakikada oyuna dahil oldu ve takımının altıncı golünü atarak skoru 6-2’ye getirdi. Maçın geri kalanında başka gol olmazken, Chelsea deplasmandan net bir galibiyetle ayrıldı.

Wolverhampton, Puanla Tanışamadı

Bu sonuçla birlikte Chelsea, yeni teknik direktörü Enzo Maresca yönetiminde ligdeki ilk galibiyetini alarak puanını 3’e yükseltti. Öte yandan, Wolverhampton ise ligdeki ilk iki hafta sonunda henüz puanla tanışamadı.

İki Takımın Sıradaki Maçları

Premier Lig’in bir sonraki haftasında Chelsea, sahasında Crystal Palace ile karşılaşacak. Wolverhampton ise Nottingham Forest deplasmanına gidecek.

Chelsea, Wolverhampton'ı 6-2 Yenerek İlk Galibiyetini Aldı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Chelsea, Wolverhampton’ı 6-2 Yenerek İlk Galibiyetini Aldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin